diumenge, 18 de setembre del 2011

Nova sala d'escalada GOLEM, a Arenys de Munt

Us informem de l'inauguració de la nova sala d'escalada GOLEM a Arenys de Munt.
GOLEM, és una gran i espectacular sala on podrem escalar amb corda, fer boulder, fitness, o geure a la barra del bar amb una birra a les mans, mentre observem com els companys es llimen les puntes dels dits, i es destrocen els braços als impresionants desploms dels quals està formada la sala.
La sala està pensada per escalar a tots els nivells, podent disfrutar de valent segons les possibilitats i les ganes que tinguem, amb desploms i plaques per a tots els gustos.



Està situada a l'entrada d'Arenys de Munt, a mà esquerra, ben visible des de la carretera que puja del poble veí. El parquing no us l'acabareu, a la porta mateix, i si no n'hi ha, doncs també podeu fer una visita al poble i fer-hi una mica de gasto...jejejeje



Per a més informació, GOLEM
Els afortunats que ho tenim al costat de casa, de segur que hi passarem de tant en tant a tibar una estona... amb l'excusa d'anar a buscar el pa, i que ens hem trobat un colega a la riera, i que ens ha fotut el cap com un timbal, etc, etc...



Així doncs, ens hi veiem el dia 30 de setembre a partir de les 5 de la tarda a l'inauguració.
Salut!!!!!!!!!!!

2 comentaris:

Selene ha dit...

Ostres, els rocòdroms estan creixent com bolets: el Piri de Vilassar de Mar està a punt d'estrenar nou emplaçament, molt millor que l'anterior; el de Bufalà, a Badalona, també fa poc temps que ha ampliat les instal·lacions, i ara obren aquest a Arenys de Munt. Que fanàtics que esteu per aquestes contrades!!

Si podem, amb el Mohawk passarem a fer-hi una visita, a veure què tal!

Concha. ha dit...

Fantástica la sala, lo mejor que he visto.
Enhorabuena.