dijous, 1 de setembre del 2011

Via del Carles al Gorro Frigi‏

Aquest dissabte ens reunim en Ricard, en Lluís, en Marçal i la Rosa, un nou fitxatge que fins avui encara no havia escalat mai a Montserrat, però que feia temps que en tenia moltes ganes. Decidim buscar un lloc prou bonic amb una via assequible per disfrutar. Així doncs, anem cap al Gorro Frigi, i la via escollida, la Via del Carles.



La via consta de cinc llargs, que en general no superen el quart superior. Només en el tercer llarg hi ha un tram on es posa completament vertical i les preses es fan més petites, on la dificultat arriba al cinquè superior, però on mirant-ho una mica es passa bé.



Havent fet ja els quatre primers llargs, i veient que tothom ha pujat sense problemes, en Ricard decideix que canvia l'últim llarg de la via per l'últim de l'Stromberg, on hi ha un pas de bloc de 6a per superar la panxeta que fa el dobleg del Gorro.



Superat aquest, la roca de seguida s'ajeu perdent dificultat i arribant a la creu del cim del Gorro Frigi. Ha estat un dia fantàstic.



No hem trobat gent a la via, hem estat sols al cim del Gorro Frigi, la temperatura s'ha comportat, i tots hem disfrutat molt d'aquesta bonica escalada.



Salut a tothom, i fina a la pròxima!!!!!!!!!!

1 comentari:

Jaumegrimp ha dit...

Una tria molt encertada! si la Rosa no havia escalat mai a Montserrat deu haber xalat i si a sobre la feu disfrutar a l'Stromberg...això són amics.