dimecres, 21 de setembre del 2011

Terra Incògnita a les Agudes

Aquest dissabte el destí escollit és el Montseny, i la via, la Terra Incògnita. Són en Jaume, la Isabel, en Ricard    i en Lluís. En Ricard, ens en fa cinc cèntims, però aquí en teniu l'opinió contrastada d'en Lluís.



Bé, com diuen, a la tercera va a la vençuda, i després de  baixar-ne dues vegades perquè el niu estava ocupat, aquesta ha estat la definitiva!!!!!.




El primer i segon llargs, els vam fer en una sola tirada no massa llarga 30m. V+/6a  hi ha un pas finet pel mig però sense grans dificultats, està equipada però amb espai entre xapes i també bons cantos.




El que seria el tercer llarg, 6a , surt per l'esquerra de la R a buscar un petit flanqueig, i continua amunt fen ziga zages fins arribar a la R.
 En aquet punt tindrem que canviar de paret i anar a buscar l´altre,  seguint una fletxa i amb lògica  arribar a un arbre on comença l'altre llarg. Millor portar la ressenya.



4art. llarg 6a+  crec que és el més dificil de tota la via perquè és molt mantingut i s´ha d´apretar tot el llarg, sobre tot el petit diedre abans la R.
 5è. llarg 6a, sortim per l'esquerra a buscar un pitó i després anem seguin els parabolts  en diagonal a la dreta, és la part més difìcil d'aquesta tirada, la resta bastant més tranquileta.




6è llarg 6b, sortim per l'esquerra de la R i uns metres més amunt hi ha una placa amb molta molsa, on tenim que posar dues plaquetes recuperables, passat això, ens bé el passet difìcil que bàsicament és un canvi de mans per arribar a una presa de dretas.
 7è. llarg V+  sortim per la dreta per un caminet, fins trobar una placa amb una xapa, aquí les xapes están més allunyades, i després de la segona xapa anem una mica cap a l´esquerra i per la part més lògica fins la R.




Per arribar al cim , encara tindrem de fer un tram dels Castellets. El descens el fem tranquilament caminant pel camí de les marques vermelles fins passats uns metres de la font, que el deixem, i seguint un parell de cruïlles a l'esquerra, ens deixaran al camí d'aproximació a les vies.
Salut a tothom!!!!!!!!!!!

4 comentaris:

laura pi ha dit...

Enhorabona, quin bon gust teniu escollint vies jejeje.
A la tercera va anar la vençuda, esperem que despres de tant anar i tornar, l'espera hagues valgut la pena.

salut, alegria i tibades!

Mingo ha dit...

Ostres aquesta la tinc al costat de casa. El 6b que tal? és obligat? pq a mi em costa i vosaltres sou uns cracks, be el Ricard que és al que conec més se que se'l passa amb una ma a la butxaca.
Felicitats

Ricard de Mataró ha dit...

Hola, la veritat és que la via está mlt xula i en tots els llargs
hi ha el paset que t´has de mirar una mica més.
Mingo, el 6b és un pas molt curtet i no obligat, a més si portas friends es podem posar gairabé per tot arreu,i que més voldria jo poder anar amb una ma a la butxaca amb el fred que paso sempre als dits em vindria de conya.
A veure quan coincidim, salut

Jaumegrimp ha dit...

Ep Colla! aquí a les Agudes no hi he escalat mai! veig que em perdo una bona escalada en granit (?) a la vora de casa. S'hi haurà d'anar.