diumenge, 12 de maig del 2013

Vies GEDE o Aresta Brucs al Sentinella, i Escalada Virtual a La Cara de Mico





 
 
 
 



Diumenge passat amb en Toni i en Marçal encara ens quedaven ganes d'escalar després de dissabte, així que ens en tornem a Montserrat. Decidim d'anar al Sentinella, i concretament a la seva Aresta Brucs o GEDE, que des de fa un munt de temps que està a la llista i mai ens acabavem de decidir degut a les historietes que n'havíem sentit de via d'apretar l'ullet de baix. 



Així que un cop a peu de via, concentració màxima, i amunt!!!! Particularment ens ha encantat. Una via espectacular, que tot i la seva modesta alçada, ens deixa un regust d'haver fet un viot en majúscules.



S´hi ha d'escalar i molt!! però la bona roca i el generós cantell que hi anem trobant a gran part d'ella ens fa disfrutar en tot moment. Els passos clau estan ben protegits amb químics, a l'igual que les reunions.



El tram que ens ha fet més iuiu, direm que ha estat la sortida de la R1, fins a mig llarg on trobem algun lloc on posar alguna assegurança mig digne, o algun químic ( ara no ho recordo bé...), ja que un buríl petat, i un altre que hi va en camí són les uniques assegurances que hem pogut trobar fins llavors, i realment hi fots un bon grapat de metres.



Una via que s'ha de fer, si o si, però que cal anar-hi ben tranquil. El ràpel, una altra joia montserratina...



Tot i així, el del Fusell encara es veu amb més pedigree... collons quina por baixar d'allà!!!!!!!



I com que encara ens quedaven ganes, anem cap a la Cara de Mico, i ens posem a la via Escalada Virtual. Aquí el tema és ben diferent. Via totalment assegurada amb parabolts de color groc per a no patir-hi gens, amb roca de primera i mooolt disfrutona. Empalmem llargs, i amb dues tirades, més l'últim ressalt ens plantem al cim.


 
Així que ja tenim el dia fet... Salut i fins a la pròxima!!!!!!
 

1 comentari:

Jaumegrimp ha dit...

La Gede del Sentinella no deixa indiferent! em sembla que el que es troba primer després dels dos burins és un espit...nosaltres el burí petat el vam llaçar!!