dimarts, 21 de maig del 2013

Via GEDE a la Trompa de l'Elefant


Ja fa dies, amb en Toni ens decidim per anar a repetir una de les clàssiques de Sant Benet, la GEDE de la Trompa de l`Elefant. Una via que vista de lluny ja ens mostra el seu lògic recorregut, i que ens crida a posar-nos'hi.



La via, és de les guapes. Placa ajeguda fins a arribar a l'evident fisura, durant aquest tram no hi trobarem cap assegurança. Un cop a la fisura, un parell de tirades disfrutones amb alguna apretada de les bones, ens porten a la R3, on haurem de desviar-nos cap a la dreta per a no continuar per la Cerdà-Pokorski.



Trobem la fisura amb regalims d'aigua degut a la pluja continuada dels ultims dies,  tot i això ho podem anar trampejant prou bé. Un llarg finet, i molt ben protegit amb material divers.



Ens desviem a la dreta amb uns passos d'Ao, i quan la cosa afluixa, ja en lliure, ens arribem a l'arbre on hi montem la R4.



Amb uns passos força durs i amb cert risc de picar a terra en cas de caiguda abans del segon pitó, iniciem el següent llarg. Un cop superat aquest tram, llarg guapíssim fins al final de la fisura. Després només ens queda un altre llarg on no trobem cap assegurança per arribar al cim. En definitiva, una via que s'ha de fer, i que ens deixa un molt bon regust de boca.



Apa, salut i fins a la pròxima!!!!!

2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Una via molt lògica i atractiva! amb la fisura molla deuria fer basarda!!

karles ha dit...

ei! soc en krls de la boy-roca. com us puc passar la foto que us varem fer?