dilluns, 14 de maig de 2012

El Kraken, Viatge Apatxe, i Open de Bloc al Golem!!!


Aquest dissabte tenim un dia atrefegat. Vaja, que més aviat ens el fem atrefegat nosaltres... I és que volem anar a Montserrat a fer alguna via llarga, però també volem anar a l'Open de Bloc que organitzen al Golem, la sala d'escalada del nostre petit gran poble!!!


Als que ens agrada la via llarga, ens és molt complicat de deixar passar algun dia que hi poguem anar ( a no ser que hi hagi una causa major, o més aviat molt major...) però la festa que estan preparant a la nostra segona residència, ens fa escollir alguna cosa ràpida per ser d'hora al poble i poder "petar", com diuen els que porten texans arremangats, algun bloc.Amb la calda que fot, decidim de buscar  l'ombra, i tot i així la calor apreta de valent. Sóm en Ricard, en Josep,  l'Ignasi ( un nou fitxatge i company del Golem que avui s'estrena en via llarga i a Montserrat), l'Albert  ( un altre company del Golem) i un servidor.  

Ens n'anem cap al Clot de la Mònica, i concretament a la gran placa que queda a l'esquerra de la Pastereta. En Ricard amb en Josep es posen a la via del Kraken, i amb el permís d'una amable cordada que trobem a peu de via i que finalment decideixen canviar a la Stargate, els tres peluts ens posem a la Viatge Apatxe.

De la Viatge Apatxe, no direm més cosa de la que ja no s'hagi dit pels blogs. Viot més que recomanable, molt ben assegurat, i on s'ha d'apretar a cada llarg si el que es vol és encadenar. Tots i cadascún dels llargs són bons, però l'últim és d'escàndol!!!!!!!!!! Quins cantos!!!!!!!!!! 

Vaja, que vam disfrutar com a nens petits... que en el fons és el que sóm!!
Pel que fa a el Kraken, que puja paral.lela a la dreta, veiem com és més del mateix, però amb una mica més de compromís. Els companys ens en fan cinc cèntims:

1er. llarg. III  una placa de tràmit per arribar fins peu de via.
 
2on. llarg 6b - increiblement bo, una placa super vertical amb regletes petites i foradets que no et deixen descansar fins la R. Força ben assegurada però no per fer en Ao. Fan falta 15 cintes i la R.


3er. llarg 6a - vertical als primers metres  amb una mica més de canto que l'anterior. Nosaltres ens vam saltar la R i vam continuar fins la següent al costat d´una savina seca amb una baga, la R bona está a la paret, molt més a l'esquerra.
 
4art. llarg 6b+  Aquest és la cirereta del pastis, un mur vertical al principi i una mica extraplomat al centre, amb bon canto i una roca genial com en tota la via. Nosaltres vam rapelar des del cim.


Cal dir, que aquesta paret està força exposada a la caiguda de pedres, i si hi ha cordades per davant, val més pensar-s'ho...

Nosaltres, varem decidir de baixar a peu, i varem tardar lo nostre... però anar d'excursió per aquesta muntanya i veure lo meravellat i content que queda algun company que la trepitja per primera vegada, no té preu...

Així, que la cerveseta de rigor, i corrent cap al Golem, que ens esperen un munt de blocs per probar!!!!!! Arribem i veiem que els companys per aquí també han anat fent feina, i no han perdut gaire el temps!!!!!

Més d'un centenar d'escaladors de bloc han passat per la sala al llarg del dia, tibant, i compartint mil maneres diferents de com realitzar-los. Una gran festa!!!!!!!!!!!!Encara ens dona temps de fer quatre tibades...

I a l'hora de les finals, gaudim dels que de veritat en saben, veient aquests passos impossibles d'imaginar per a nosaltres, i que ells fan amb gran facilitat.  


Vaja, un dia d'aquells que passen volant... 
Salut a tothom!!!! i fins a la pròxima!!!!!!!!!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Brutal, gran dia de fanatisme nanos! no m'extranya que a la Golem hi hagués més d'un saltant de bloc en bloc, vermell com un tomàquet, drenant suor a fondo i amb les llemes treient foc!
Salut companys!
Sempre amunt!!
Llorenç

josep de sant pol ha dit...

de la via kraken si que esta algun pas una mica exposat pero tambe el que la va obrir entre pas i pas i va posar algun parabol que ara estan trencats ja que suposo que despres de obrirla ja no li calian pero tambe es poden sillellar per disimular una mica pero tambe dic que es una via molt maca i amb una bona roca

llembresku ha dit...

Ei nanus!!!!!!!!
Llorenç!!! Vosaltres sí que ho vareu fer bé!!! mica a mica i amb lo forts que aneu, al llarg del dia ho vareu "petar" tot!! Que no deixeu deures per la resta de la setmana o què!!
I Josep!!! totalment d'acord amb el teu comentari. També anoto que a l'aproximació ( i més si vas amb segons qui...) també hi ha trams exposats( però de que et fotin un regal a la motxilla!!!)
jejeje!!! Salut a tothom!!!

jaumeplanellpiqueras ha dit...

Quin parell de viotes! la Viatge Apatxe serà un objectiu d'algún matí que és a l'ombra no? el Ktaken em sembla que em sobrepassa...és molt obligat el grau?

gerard estrague ha dit...

ei trapelles¡¡¡que no pareu ni als stops..jeje ja em feu enveja..ens la veiem.adeuuu
Gerard.

llembresku ha dit...

Jaume!!!!! A la del Viatge Apatxe varem estar a l'ombra tot el matí. I és una gran via per anar quan fa calor!!!!!! Ja diràs què t'ha semblat quan hi vagis!!!!
Salut!!!