dimecres, 5 d’octubre del 2011

Via Intrèpida Sirena a la Punta Milà

Aquest dissabte, i com ja es de costum ultimament,( no estem renyits...de moment! ) els Xapoutot ens separem pels motius que siguin i en Ramon, en Josep. la Isabel, en Gerard i en Ricard marxen cap a la Costa Brava i concretament  a l´Escala per fer la via "Intrepida Sirena" a Cala Mongó.



I és que ja no sabem que fer per triar aproximacions més relaxades. Aquesta amb barca fins a peu de via!! Si en Xanquete us hagués vist!!!!!!!



Així ens en fan cinc centims:
La barca ens deixa uns metres a l'esquerra d'on comença la via, ja que és una mica més ample que el lloc on comença en i som 5 per baixar. Després d´un flanqueix fàcil anem cap a la R 0.



1er. llarg V+  Aquí tot és molt dret i fins i tot extraplomat, però amb uns cantos impresionants. Pujem gaudint del lloc i del llarg. L´entrada a la R per una placa una mica més fina.



2on. llarg. V+  Curtet però intens amb uns pasos en bavaresa força drets.

3er.llarg  V  -- Més o menys com  els altres , molt dret amb bones preses.
 




4art. llarg IV+  pot ser el més fàcil, però els braços ja començen a fer figa, i les assegurances estan una mica més distants, només s´ha de vigilar una mica.



5è. llarg  V+  Molt xulo, sobre tot els últims metres abans la R, la qual montem en un arbre.



 Via super recomanable,  per anar-hi bé de força encara que el grau no sigui molt dificil. Anar en compte amb les pedres que podeu tirar avall, ja que hi ha molt de trànsit amb barquetes , kaiacs i algún que altre bussejador.
 




Apa, salut i fins a la proxima!!!!!!!!!!!!!!!!

5 comentaris:

Ramon ha dit...

Hola, fa dies que tinc ullada aquesta ressenya i m'agradaria repetir la via, però el tema de la barca em fa enrere. Com us ho vareu fer vosaltres?

Gràcies

Ramon

Ricard de Mataró ha dit...

Que tal Ramón, nosaltres vam trobar el teléfon en un blog dels que vam obrir la via, hi posava el teléfon de Enric Panoi de L´Escala (636264600),60eur. pot portat fins 10 persones.També t´acompanya per deixar el nostre cotxe a cala Mongó.També tenim el número de Alex que surt de cala Mongó (600612958) ,però no el vam poder localitzar i no sé el preu.

Jaumegrimp ha dit...

Aquestes escalades amb el mar als peus són molt maques m'ha recordat, amb millor paisatge La Falconera de Garraf, llàstima que em queda força lluny.

Mingo ha dit...

Vosaltres si que en sabeu.
Felicitats colla

laura pi ha dit...

Fa poques setmanes ja us vam dir que tenieu bon gust a l'hora d'escollir vies. Enhorabona!