diumenge, 7 de juny del 2009

Òpera Prima i La Bella Easo

Aquest dissabte ens trobem a Arenys de Munt amb en Marçal i en Xavi, i passar a buscar a en Ricard de camí cap a Montserrat. I quina és la gran il.lusió del dia, doncs que allà junt amb en Ricard ens hi trobem a la Isabel i a en Josep!!! Sembla que han aparcat els esquís, i a partir d'ara ja ens anirem veien més les cares. Ja trobavem a faltar aquells esmorzars amb les Cocacoles esbrevades, l'olor de manxego, i sobretot, les pedres a la motxilla!!!!!!!!!!!!!


Doncs les vies escollides van ser La Bella Easo, i l'Opera Prima, totes dues al Gorro Frigi. Ens vam repartir de tal manera que els espartans d'Arenys de Munt fariem una cordada, i en Ricard, l'Isabel i en Josep l'altre.


Per en Xavi era la segona via llarga que feia, i tant ell com jo encara no havíem assolit mai el Gorro Frigi.


Les dues vies pujen força a prop l'una de l'altre, i per tant anàvem veient força estona com pujavem amb penes i treballs els uns i els altres per les vies.


Però el problema el trobàvem a les reunions, que entre que uns cridàvem "lliure!", els altres "reunió!", i una colla d'aficionats a un club de futbol que es van trobar al Monestir que cridàven no se què de campions, allà ningú sabía el que collons havia de fer!!!!



Pel que fa a les vies, molt, però que molt disfrutones!!!!! jejejeje!!!! Només dir que els trams més durs es troben a les sortides de les reunions, i que estan molt ben equipades.





Pel que fa a la companyia, inmillorable. I esperem que encara ho sigui més quan podem ser tots els Xapoutot al complert. Pel que fa a les fotos, tota la culpa la té en Xavi, que es va apoderar de la camara i no va parar de fer el paparazzi en tot moment. El molt mala persona fins hi tot va fotografiar una bandera de l'Espanyol!!!!!!!!!!!!





Va ser una jornada genial, vaja, més o menys com les que fem cada dissabte!!!!!!!!!!!






Salut a tothom!!! i passeu per l'ombra!!!!! i fins a la pròxima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!






5 comentaris:

Gatsaule ha dit...

Mira per on, un parell de vies que vull fer ben aviat... Clar que amb la descripció que en fas, tampoc ajuda gaire...

llembresku ha dit...

bones gatsaule, tens raó, aquest cop no hem descrit gaire les vies, però t'en faig cinc centims. Nosaltres vam fer l'opera prima. Està equipada amb parabolts grocs, i les R preparades per rapelar. Varem empalmar el 1er i 2on llarg. La roca és excel.lent en tot moment. Les sortides de les R és on es troba la dificultat de cada llarg. La que més, el 3er llarg nostre (4rt si fem totes les R), que són dos bombos seguits, on en el segon és on hi ha els passos més durs. Això sí, molt ben equipat en tot moment, pots fer els passos en Ao. Una via molt xula, i que de segur que disfrutaràs quan hi vagis. Pel que fa a la bella easo, en Ricard ( que ja havia fet l'opera prima) ens va dir que és molt similar, però amb un parell de sortides de R potser més dures. Salut, i si hi vas aviat, a veure que et semblen. Ah!! pensa que al matí hi toca el sol de ple!!!

esgarrapaparets ha dit...

Xapoutots, !!!!! ja soc aqui!!!!!
comenseu a demanar permis a les corresponents mestreses de casa vostra,per hanar un cap de setmana complert,tinc molts pardals al cap i s´han de realitzar,ja hens trobarem el proxim dissabte.TREMOLEU XAPOUTOTS

GERARD ha dit...

ei colla pesigolla ja podeu comtar amb el noi de la seu¡¡¡¡ que tambe troba a faltar aquest esmorçars amb tan bona companyia i sobretot la carrega de pedres a les motxilles dels altres.je je,Intentare baixar aquest dissabte, ens la veiem i molts records a tots el xapoutot ¡¡¡¡ adeuuuuuu.

llembresku ha dit...

ei xavalotes!!! Ramon, ja em moro de ganes de coneixer els teus pardalets!!! i Gerard, un dia que baixes, i jo pujo a les teves terres a fer una travessa!! però tranquis, que no us desempellagareu de mi així com així. Que disfruteu ( però amb moderació!), i guardeu algu pel dissabte següent!!!!!!!!!!