diumenge, 31 de maig del 2009

Bola de Partió, vies Enigmes del Temps, i del Jordi

Aquest dissabte només sóm en Ricard i en Jaume. La resta de la colla estan uns encara esquiant, i en Llembresku amb uns amics al Pedraforca. Així doncs que anem cap a Agulles, i més concretament a la Bola de Partió.


Ens posem a la via Enigmes del temps. El Ll1, és molt fi i vertical, amb les preses justes i cotat com a 6a, però alhora molt disfrutón. A sobre en Jaume al Ll1.


El Ll2, comença seguint la mateixa tònica del primer fins una mica abans de la bauma, amb unes panxes guapes i fines però amb les preses bones per superar-les. A sobre en Jaume al Ll2.



Agafem l´artificial de la via Samboiana per arribar al cim, l'artifo cap problema, però quan s´acaben els seguros i fins la R. no hi ha res, és fàcil però s´hi ha d´anar en compte durant aquests 8m. La dificultat està cotada com a A2-IV. A sobre en Ricard a aquest llarg.

Després ens posem a la Via d´en Jordi (V+). Aquesta via també la va obrir en Ricard, conjuntament amb Francisco Martin i Carlos Laguna l'any 95.
Comença a pocs metres a la dreta de la normal. La R0, está en una petita bauma que hi ha. La via comença anant a buscar el primer parabolt per l'esquerra de la R, i els 2 primers seguros son els passos més fins de la via, després es deixa fer bé. La R. és la mateixa de la normal. La via està equipada amb parabolts sikats. A sobre en Jaume a la via d'en Jordi.




Un rapel curt(20m.) una mica volat fins la R. de la normal i altre fins terra (45m.)



Salut a tothom, i comenceu a passar per l'ombra, que el sol ja pica de valent!!!!!!!!!