dimecres, 13 de maig del 2009

Isaac-Gabriel a Sant LLorenç de Montgai

Aquest dissabte ens reunim ben d'hora. En Jaume ens recull a en Marçal i a mi, i anem a buscar en Ricard. El destí d'aquesta setmana és Sant Llorenç de Montgai. No serem els únics, ja que en Gerard ja ens el trobarem allà. És la primera vegada que en Marçal i jo hi anem, i un cop allà, ens n'adonem que una de les coses que trobarem a faltar és el clàssic escalfament en l'aproximació. De fet es pot escalfar, però ràpid, ja que la via està a peu de carretera. Tot i això, no comencem a escalar sense abans omplir l'estómac amb unes llesques de pa amb tomàquet i la seva corresponent carnassa!!!!


En Marçal i jo ens posarem a la Isaac-Gabriel, i en Gerard, en Jaume, i en Ricard, a Viatge Astral. Les dues van força properes, i així ens podem anar controlant, jejeje!!!! Per veure la descripció de Viatge Astral, no us perdeu l'entrada que l'hi ha fet en Gerard al seu blog: http://neuifoc.blogspot.com/2009/05/viatge-astral-sant-llorenc-de-montgai.html, on es veu lo màquines que són els tres!!!! A sobre iniciant la Isaac-Gabriel.


Pel que fa a la Isaac-Gabriel, dir que és una via genial, i molt disfrutona. Els dos primers llargs estan força sobats, però a partir del flanqueig del tercer la cosa millora molt. Al Ll1, varem posar un camalot 0,75 entre el primer i el segon parabolt, ja que és força finet i dona una mica de iuiu, i la resta de llarg ja es fa més bé. A sobre en Marçal arribant a la R1.


Des de la R1, veiem els socis com es posen de ple al sostre del seu segon llarg. Quins cracks!!!
El Ll2 de la Isaac-Gabriel, té un tram d'adherència i un diedret vertical i molt fi, però molt ben assegurat, abans d'arribar a la feixeta de la R2.



El Ll3 és guapíssim!! el vaig disfrutar molt. Primer un ressalt potent només sortir de la R2, llavors un flanqueig senzillet però de no val a badar ( aquí vam posar un alien vermell ), i després una placa vertical guapíssima fins a la R3. Aquí vam posar un alien groc. A sobre en Marçal arrivant a la R3.




Des d'aquí, veiem en Ricard fent de les seves!!! I amb en Marçal deiem que els V+ són durs!!!!!!




El Ll4 també és guapíssim. Surt recte amunt i llavors segueix en tendència a la dreta. Aquí no confondre una línia de parabolts que segueix recte amunt!!! Passem una antiga R, i ja ens posem de ple a una fissura un pèl extraplomada i dura de collons. Lo que deiem amb en Marçal dels V+!!! Està molt ben assegurada amb claus parabolts i un espit. Aquí vaig tenir de fer un Ao!!! A sobre sortint de la R3.






El Ll5 comença amb un ressalt i ja es va ageient fins arribar al cim. Aquí fem R amb un arbre. Amb en Marçal ho recollim tot i ens esperem que arrivin els companys. Fent el trapasser pel cim, els veiem penjats a la seva ultima reunio. Mirats de lluny, semblen bons nois i tot!!!!!!!!






I què dir de la vista cap al poble!! És un lloc molt xulo que de segur que hi tornarem, ni que sigui per anar a passejar ( el més probable però és que sigui per escalar,jejeje!!)







I finalment arriven els companys, assedegats que no vegis. És el que té deixar l'aigua al cotxe! Això sí, quan hi vam arribar, ho vam agraïr. En definitiva, una via molt xula de les que s'ha de fer!!








Saut a tothom, i passeu per l'ombra, que el sol ja apreta!!!!!!!!!!!!!!!!








1 comentari:

Mingo ha dit...

Ala Albert que és una clàssica de Santllors de les maques. Bon estreno, felicitats.