dimarts, 11 de novembre del 2008

La Falconera a la Falconera


Aquest dissabte, els xapoutot van decidir d'anar a la costa. I més concretament a La Falconera. Eren una bona colla: En Ramon, en Josep, en Dani, l'Isabel, en Ricard, en Jaume i en Jordi. Em sembla que no m'en deixo cap.



Aquest és el rapel que hi ha dins del túnel per accedir a peu de via.10 m. i després una petita baixada per caminet.



1er.llarg: Al principi es fa un flanqueig fàcil, però s'ha d'anar en compte ja que la roca està una mica podrida. És bastant fàcil però té un paset fí al mig. A sobre, en Ricard, i a sota en Dani al LL1.

2on.llarg: Comença bastant dret i presa molt bona , res a veure amb la primera tirada, pel mig es posa una mica més fí però bé. A la tercera xapa s´hi ha de posar una plaqueta recuperable i al pas finet abans del pont de roca s'hi pot posar molt bé un Alien. Després del pont de roca la via tira recte. No aneu a buscar l'argolla que hi ha a la bauma per que fa una mica de por!!!!.
La foto de l'argolla és de la R equivocada i només hi ha això.

3er.llarg: El més guapo de la via , la sortida de la R és molt dreta i una mica extraplomada, però amb una presa increïble. A la foto en Jaume está a la R bona i l'Isabel a de venir flanquejant de la R equivovada. Aquet llarg i el següent els ha fet en Dani molt bé. A sota, l'Isabel apretant de valent!
4art.llarg: Gens difícil però s´ha de vigilar en algun passet per l´estat de la roca, fins arribar a un pitó que hi ha 10m. per sobre la reunió. La via gira cap a la esquerra i trobarem un químic abans del tros més dret. Tota la via está reequipada amb quimics però també troben alnguns pitons i burils . A sota en Dani a l'últim llarg.



Molts records a tothom i fins la pròxima!!!!!




























7 comentaris:

llembresku ha dit...

Ei xavalotes!!! Estic mig satisfet de no poder venir dissabte. Aquesta via em recorda massa al barri mariner!!!! jejejeje. Ricard, aquella reunió de l'argolla, vols dir que no era per amarrar els vaixells pirates? Ho dic per l'època!! quina caguera només de mirar-la!!!!! Records a tothom, i fins a la pròxima!!!

Anònim ha dit...

Enhorabona per la via!

La vam fer just desprès que es re-equipes! lo mes xungo es el rappel del tunel del tren, el mallon que es veu rovellat a la foto el vam deixar nosaltres ara fara 3 anys! els puntos de descuelgue...estaven idem que surt a la foto...vamos que fan mooolta por!

Entenc que els quimics de la via encara aguanten.

Vagi be i bones trepades

Mingo ha dit...

Ostres encara aguanten els seguros, fa 15 anys que la vaim fer i ja estaven fotudets. No la recordo gens l'escalada, el que si recordo és el lloc. Felicitats Xapoutot, a veure si coincidim algun dia

isabel ha dit...

No!!! El més dificil de la via es el flanqueig de la R equivocada (la de l'anella rovellada) fina a la R nova... Ricard, segur que ho vas fer expressament perque saps que m'agraden tant els flanquejos...
Josep!!! que guapo que surts a la foto!!!!

Anònim ha dit...

Feia temps que no hi veia una R. tan mal,Isabel, ara ja puc dir la veritat, ho vaig fer expresament perque hi practiquis el flanquetxos per poder tornar a " Arqueologia....."
Mingo a veure si coincidim de veritat.

Anònim ha dit...

crec que la reunio no estaba tant malament lo 1nic es que per fora estaba 1 mica rovellada ara es que vosaltres sou 1 mica maniatics .eu de deixar les manias a casa que ja sou masa grans per tenirna vinga
salut i endavant amb les haxes
pd ricar que tu nas fet de 1 mica pitxors i an aguantat oi que si

Anònim ha dit...

Si que han aguantat,sino hauriem tingut algun "problemilla".I també ens em tingut que saltar alguna, recorda la de la vespa, per cert quam tornem?