diumenge, 22 de juny del 2008

Pérez-Vergés al Cavall Bernat

El dissabte 29 de maig, la via escollida amb la tropa va ser la Pérez-Vergés al Cavall Bernat. El dia es va aixecar tapadot, però en general es pot dir que ens va respectar. Realment un cop al cim varem pillar catxo, i vam quedar negats, però això ja ho porta el plan!! `L'aproximació la varem fer des de Santa Cecilia i per la canal de cavall (foto superior pujant per la canal). A la colla erem en Ricard, en Dani, l'Isabel, en Ramon i jo.
Un cop arribats a peu de via, amb un accés de motivació vaig demanar de fer el 1er llarg. Collons quina caguera!!!!!!!Els seguros estan a can taps. El llarg es deixa fer, però mentalment penses no caiguis i no pensis on està l'ultima xapa assegurada. Adrenalina pura(a sobre foto desde la R1 mirant cap a la tropa, i a sota inici del 2on llarg, on es poden veure les p expansives i algun spit).

El segon llarg el va fer en Ricard. Està fet una machine!!Es un llarg molt vertical, i finet, i els seguros es van alternant entre spits i p expansives.Un llarg durillo!!(a sota la vista del sostre de la berruga desde la R2, i seguidament en Dani pujant el 2on llarg i l'Isabel i en Ramon a la R1).




El tercer llarg el va fer en Dani, que feia una temporada que no escalava, i deunidó! Potser és el llarg més facilet de la via, però només hi ha un parell de seguros que fan pensar't-ho de veritat, i amb una arribada a la R3 que et posa a to.
El quart llarg el va fer en Ricard. Està fet un toro. El primer seguro del sostre està un pèl enlaire i no vegis per arribar-hi. A partir d'aquí s'arriba de xapa a xapa, però apretant les dents de valent!! Amb un estrep es fa millor!!!( a sota, foto cap a la R3 un cop passat el sostre de la berruga)



I l'últim llarg el van fer conjuntament l'Isabel i en Dani. (A sota, foto del grup al cim amb la moreneta)





I el que deiem, per acabar una gran jornada, no hi ha res com acabar ben fresquets!!!I la baixada per la canal no vegis, com relliscava tot!!!
(a sota, en Dani rapelant sota la pluja)






A sota una foto que ens van passar uns companys que rapelaven la via. Per cert veieu alguna semblança amb la seguent????????















¨Fins a la pròxima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!