dimarts, 24 de juny del 2008

Chachi piruli a l'Elefantet

El dissabte 21, i sota un sol tremendu, varem decidir anar cap al monestir a fer la via chachi piruli de l'Elefantet. Erem en Josep, en Ramon, en Dani, l'Isabel, en Jordi i jo. Era l'estreno d'en Jordi en via llarga i què millor que fer-ho amb la moreneta ben a la vora! La via té dues entrades, l'original, i una variant que passa per l'esquerra, que es reuneixen al mig del segon llarg de l'original, o al tercer de la variant, i d'aquí segueix amunt. L'Isabel, en Ramon i en Josep varen començar per l'entrada original, i en Dani, en Jordi i jo, per la variant. Cal dir que és una via molt recomanable i que tret del segon llarg de la variant, i el tram de canal terrosa que hi ha abans de la R4, la via és molt disfrutona, això si, tots varem coincidir que els seguros allunyen un xic als trams més obligats de la via.
1er llarg via original: Canal emboscada fins arribar a repisa on comença una placa guapissima.
1er llarg variant: Llarg molt disfrutón i ben assegurat. Reunió amb 2 parabolts i mosquetó. Es pot fer com a llarg d'esportiva. Com a anècdota dir que quan estavem a la reunió un home que no ens va veure a sobre sens va posar a pixar a peu de via, i quan estava a mitja feina ens va sentir i se li va estroncar la pixera, i l'altre mitja feina se la va fer a sobre. Va ser molt bo!
2on llarg variant: Llarg de tràmit que uneix la R1 amb la mateixa placa que puja el segon llarg de la via original, a través d'un flanqueig amb un final una mica raro.
2on llarg via original: Placa molt maca i amb el grau molt mantingut.
3er llarg variant:Unes quatre o cinc primeres xapes molt fines per anar a buscar la ruta de la via original.
4rt llarg:Bombo inicial, i placa per anar a buscar l'inici de la canal.
5è llarg:Llarg de tràmit que puja per la canal fins que troba una altra placa guapíssima.
6è llarg:Placa duríssima fins a la meitat del llarg. No creiem que el grau de la ressenya sigui l'adient. A partir de la meitat si puges per la dreta dels parabolts trobes bons forats. Aquest llarg en Josep i en Dani se'l van currar de valent!!!!!! A sota es veu en Jordi apretant el cul ja per sobre la meitat del llarg.
7è llarg: Llarg de tràmit fins al camí.
A sota foto de la tropa al final de la via.
Una via recomanable de veritat, i ben a la vora del cotxe. A sota, foto de l'elefantet des del Monestir.


Fins a la pròxima, això si, sobretot passeu per l'ombra!!!!!!!!!