dilluns, 20 de febrer del 2017

Via Oferta Especial al Serrat dels Monjos

En Ricard ens passa la piada d'aquesta via que varen repetir juntament amb en Toni ja fa uns dies. Aquest parell no en perdonen ni una, i desafiant a les previsions de l'home del temps escalen setmana si setmana també, aviat els posaran a ells per endevinar la previsió dels dissabtes que segur que l'encerten més.....

       
  

1er llarg : Comencem per la Pícnic per estalviar els passos d´artificial i pitonar. El pas per xapar la primera assegurança d´aquesta via és una mica finet, després anar pujant per roca delicada amb algun altre pas on hi trobarem un plom i una mica més amunt un espit, tirar recte amunt per roca trencada i entrarem en un diedre amb roca molt bona fins la R.


       

2on llarg : Es tracta d´un flanqueig cap a l´esquerra molt difícil però assegurat, on posem també un alien groc entre la segona i tercera xapa. 


                                 

3er llarg : Sortim recte amunt de la R i anem a caçar el primer espit que se'n va cap a la dreta, (si tirem recte amunt ens posaríem a la via Pícnic). Aquesta tirada és bastant fineta i delicada. Trobem un pont de roca (que li fa falta un canvi urgent) i una mica més a la dreta un espit. A partir d´aquí deixem la fisura i pugem per la placa vertical a buscar un parell de xapes abans de la R.


                                 

4art llarg : Recte amunt per una fisura amb roca molt bona on hi entra el camelot del 3 perfecte, anem pujant uns metres més fins un espit abans un flanqueig llarg i finet a buscar un diedre on costa trobar els passos per entrar-hi bé i posem el  camelot 0,5 abans de sortir i arribar a la R.                                 

5è llarg :  Sortim per la dreta de la R i per sobre d´uns matolls anem a buscar un buríl i cap a la dreta al començament del diedre hi ha un espit. Després fem un canvi de placa per agafar per l´esquerra i poder colocar un alien. En aquesta placa hi trobem un espit i un pitó, i dalt de la placa hi ha un altre espit abans de canviar de paret i com les cordes ens freguen molt fem una R intermitja en aquest espit i uns matolls, la resta pugem per una fisura a buscar un tronc mort i un espit i en diagonal cap a l´esquerra a buscar l´esperó de sortida de la via Bikini.   

                                 

Una via no massa repetida pel que sembla ser, i on el més probable és no trobar-hi cua si ens hi decidim.

                                 
 
Apa, salut i fins a la pròxima!