dijous, 18 de juny del 2015

Via La Falconera a la Falconera

Fa dies que els companys s'estan tornant mig sardinetes i volten arrant de mar. Aquí una de les seves últimes aventuretes a La Falconera.


1er  llarg. 6a+  --  En els  primers metres la roca ( per dir alguna cosa, es desfà al tocar-la ) no dona bones sensacions però  uns metres abans de la R fa un canví  total. El grau no és obligat i tots vam fer Ao perquè la roca estava realment  desfeta i no donava gens de confiança.

2on llarg. V+/6a --  Continuem per un diedre molt xulo que hi ha a l´esquerra de la R per anar pujant amb tendència cap a la dreta on trobarem una placa amb dos químics i més amunt un tram vertical amb  bona presa i un pont de roca a la sortida.




3er llarg. V+  Sortim recte de la R a buscar una flor de pitons, aquí la via original va per
 l´esquerra a buscar un terreny fàcil però descompost, nosaltres vam tirar per la dreta seguint un parells de químics, el tram vertical amb presa boníssima per continuar cap a la dreta a buscar la R uns metres més amunt per terreny fàcil.




4art. llarg V --   Tirem recte amunt des de la R a buscar un químic i uns metres més amunt trobarem
un pitó sota una placa, aquí la via agafa en diagonal cap a l´esquerra a buscar una altra assegurança  i i seguidament la sortida, però nosaltres ens vam quedar amb ganes d´apretar una mica més i continuem per aquesta placa on veièm, tres metres més amunt dos burils junts. Aquesta via o variant ( no ho tinc clar ) es diu “Somni  d´un timid” , la placa és fina de coll…s  , amb passos de monodits i regletes petites, i després de xapar els burils creus que ja s´ha acabat t´adones que no hi ha res on agafar-se mínimament per aixecar els peus i anar a buscar l´altre buril una mica més amunt. Al final ens n'em sortit prou bé amb l´adrenalina a tot drap.




Salut i fins la pròxima!!!!