dilluns, 27 d’abril de 2015

Via Amanita Moscata a Terradets


Dies enrera, es reuneixen en Ricard, en Ramon, i en Toni per anar cap a Terradets. Es decideixen de posar a la via Amanita Moscata, i així ens en fan cinc cèntims...


1er. llarg 6a+  - - Comencem pel diedre de la via original  IV+ , està equipat però es pot protegir
millor si es vol. A la sortida del diedre flanquegem cap a la dreta a buscar la línea de parabolts,
aquí la paret es posa més dreta i anem pujant per les petites regletes i foradets que hi ha.

2on. llarg  A0-V+ -- Si sortim directes  per la placa sense fer A0  ens sembla que és 6b, també es pot
flanquejar una mica a la dreta i agafar el diedre . Els diedres que trobem en aquest llarg els marquen de V+ però podríen ser una mica més , son molt tècnics i polits.
3er. llarg --  La sortida de la R és  vertical amb  bon  canto  per anar a xapar el primer bolt, després per camí més fàcil trobarem un pitó i una baga en un arbre just abans de tornar-se a posar una mica dreta abans la R.

4art. llarg V , sortim en diagonal per l´esquerra  trobarem un pitó i un xic més amunt un bolt ,  es pot posar algún alien per assegurar el llarg.5è. llarg 6a -- potser el més xulo de la via , una placa molt vertical amb una petita panxa al principi
que ens fará disfrutar de valent.

6è. llarg  --  seguim per la rampa cap a l´esquerra i a buscar la roca més bona quan es posa més dreta on trobarem un parell de pitons , nosaltres vam arribar fins la savina on hi ha montat el rápel amb tres bagues i un maillon, i amb tres ràpels arribem fins la feixa per continuar la baixada a peu ( bastant penosa )Apa, salut i fins la pròxima!!!!!!!!!!!!