dilluns, 11 de novembre del 2013

Via Poseidon a Roca Maura

Dies enrera, en Roger, l'Alba, i un servidor, teniem un dia de festa entre setmana, i què fem? doncs decidim d'anar a escalar. El lloc, doncs arrant de platjeta. Un racó que mai havíem visitat fins al moment i que de bon grat que hi tornarem. Ens dirigim cap a l'Estartit, i concretament a Roca Maura, i a la via Poseidón.



De la via direm que si en voleu la ressenya us heu de dirigir a l'Oficina de Turisme de l'Estartit, ben fàcil de trobar al passeig marítim i allà comprar-la pel mòdic preu d'un parell d'euros.


Via guapa, on a cada llarg hi trobem el seu tram d'apretar-hi les dents. Equipada per a no patir en excés, tot i que s´hi ha d'escalar. Portar algun joc de friends variat tampoc ens anirà malament. Com a molt els passejareu, i és una cosa que muda...



Roca de bona a millor, passant per dolorosa en tota l'escala de valors. I com no, el paisatge i l'entorn, més que preciós. Si més no, diferent al que estem acostumats a anar a escalar. Aproximació quasi nula i descens més que evident en pocs minuts. Un xollo pels que no els hi mola caminar!



Pel que fa a les fotos, doncs hem decidit de no posar-ne de la via. Si voleu, hi aneu i la feu. Posem les de les pubilles que estaven a la platgeta prenent el solet, que nosaltres escalant ja estem molt vistos.




Bé, en posarem una de la cordada que ens venía al darrera ( i que ens trobàvem casualment a cada reunió...) en un tram de IV+ del primer llarg.




Apa, salut i fins a la pròxima!!!!!!!!!!!




4 comentaris:

laura pi ha dit...

Ondia, crec que ja he escalat 4 cops aquesta via i encara no me he trobat cap cordada de xatis tant mones com vosaltres, prometo anar afeitat i amb els calçotets nets la propera.

Salut cracks!!!

Jaumegrimp ha dit...

Renoi, que passa amb la Poseidon? i Roca Maura? amb tan d'intriga encara m'heu fet entrar mes ganes d'anar-hi.
Que no pateixin els locals que ens queda molt lluny això!

SEVIDE ha dit...

Coi, mira que hi he anat vegades a aquesta paret i no em quadren les fotos que jo tinc amb les vostres.
Obviament, molt millor les vostres!

Albert Vilana ha dit...

¡Hola!
He visto vuestro blog y lo que hacéis. Creo que tenéis el perfil idóneo para ser el Grifone de los Pirineos.
¿Sabéis de qué se trata? http://www.grifone.com/grifone/