dimecres, 24 d’abril de 2013

Vies Navarro i Tàrrega a la Roca dels Arcs


Anem molt endarrerits amb les entrades al blog. Aquesta ja és de fa un munt de dies. Doncs ens dirigim en Josep, la Mercè, en Ricard, en Toni, l'Esther, i un servidor cap a Vilanova de Meià a mirar de disfrutar alguna de les grans vies que hi ha a la Roca dels Arcs. Cal dir, que ni la Mercè, ni l'Esther, hi havien escalat mai en aquests paratges, i en Toni doncs un cop i prou. Ens repartim uns a la via Tàrrega, i els altres a la Navarro. 

De les vies, no direm res que no s'hagi dit. Vies precioses, que per vegades que es facin, sempre agraden repetir. La llàstima, és que a mitja via la meteo es va girar, i el solet acollidor que ens acompanyava, va deixar pas a un fort, fred, i desagradable vent, que no ens va deixar acabar de disfrutar el que es mereixen les vies.
 


Tot i així, gaudim com sempre d'una paret que per més que la visitem mai ens deixa d'agradar, i sortim per dalt amb la cara ben fresqueta. Ara que comença a fer bo, de segur que hi tornarem i disfrutarem de les bones temperatures que ens acostumen a regalar aquests paratges. Fer esment a en Josep i companyía ( Els Visas) que es van marcar una bona via al nostre costat, i que varem anar comentant la jugada de tant en tant.



Salut i fins a la pròxima!!!!!

2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Enhorabona! Roca dels Arcs és impresionant. Jo aquestes dues les tinc pendents.

llembresku ha dit...

Ei Jaume!!! Doncs són dues de les clàssiques que no poden faltar, i on segur que hi disfrutaràs un munt!!!! Salut!!