diumenge, 16 de desembre del 2012

Vies Guineu Lliure i Maduritas Calientes a Rúbies

 
Aquests dies de pont, marxem a passar una nit salvatge al petit poblet abandonat de Rúbies. La idea és escalar-hi l'endemà, buscant la caloreta tant estimada durant aquests dies freds. No serem els únics amb aquesta idea, i quan hi arribem ja ens hi trobem uns companys, més un bon grapat que van arribar l'endemà...


En Ricard i en Monti, es posen a la Guineu Lliure, que ja havíem repetit amb en Lluís l'any anterior i que tan bona propaganda ens n'hi varem fer... La piada aquí...



Paral.lelament a ells pujen per la via Dos Birres i unes Braves un company d'en Monti i la Raquel, que també ens recomanen la via i amb els quals van compartint alguna foto.



Pel que fa a en Marçal i un servidor ens posem a la via Maduritas Calientes.



Direm que aquesta via ens va fer disfrutar moltíssim. Hi trobem bona roca en general, amb algun tram a controlar. Tot i estar equipada s'hi ha d'escalar entre assegurances, i un joc de friends més aviat petits poden ajudar a complementar l'equipament.



Totes les tirades són bones. La primera i segona, segueixen una petita fisura vertical que ratlla la paret fins a una espècie de feixeta. La tercera, espectacular, ressegueix una placa d'aquelles de somni amb cantell a dojo, típica de la Roca del Arcs, i la última, doncs supera uns ressalts en que et jugues algun bon pinyoc a terra en cas de caiguda, però que es deixen fer mig bé.



En definitiva, una molt bona jornada... molt ben aprofitada, amb bona companyia, i en un paratge dels que mai ens cansarem de visitar. Hi tenim molta feina a fer ancara per aquí!!!!!!!



Salut i fins a la pròxima!!!!!!!!!!!!!

2 comentaris:

Lo Gall ha dit...

Hola Llembrescu. Ets el primer que no es queixa del tercer llarg amb el tema de les assegurances. Me'n alegro que us hagi agradat.
LO SERGI (un aperturista)

llembresku ha dit...

Molt bones Lo Sergi!!!
Primer de tot felicitar-vos per obrir aquest troç de via. No crec que sigui el primer, perquè ben mirat si que allunyen les assegurances, però es deixa autoprotegir força bé. A Vilanova i totes aquestes contrades hi ha moltes vies amb llargs similars de dificultat, i molt menys equipats, o equipats amb material que ja fa por només de mirar. És un llarg molt guapo, dels que agraden escalar. Que no es malentengui que està xupat eh!!!que hi has d'anar amb el grau que hi poseu ben assolit, i mirant bé el que fas!!!!
Salut!!!!!