diumenge, 9 de desembre del 2012

Esperó del Vent a la Proa

Portem un descontrol de vies que fa mitja por!!! Posem-nos una mica al dia amb la de la setmana anterior...


Dissabte feia un fred de mil dimonis, així que primer de tot decidim de fer doble ronda de cafès al bar, que per cert ens hi varem ajuntar lo millor de cada casa.... Hi havíen Puretas, Pirates, companys de tertúlies als blogs, i grans escaladors pioners de casa nostra... i com no les cambreres (el millor, jejejeje)!!!!!!!



Així que veient el vent gèlid que feia, i com a bons espartanus que som, ens decidim a fer una via ben arreserada per a no patir més del suficient ( jajajajaja!!!! ), i que amb el nom ja paga per si sola... L'Esperó del Vent a la Proa.



Sóm en Ramon, en Ricard, en Toni ( un company del poble que s'estrena en via llarga...) i un servidor. La via es troba equipada amb espits amb cert regust de rovell, i avisem que alguns dels quals tenen el forat de la placa petit, i no hi entren segons quin tipus de mosquetons més grossets. Trobem bona roca en general, tot i estar equipada s'hi ha d'escalar.



Al primer llarg hi trobem els passos més apretons de la via, amb la superació d'un llavi, i un tram més finet i obligat un cop superat aquest...  La resta de la via és una escalada disfrutona amb bon cantell en general, que ens fa disfrutar a cada pas.



Veient que ens venia una cordada al darrera, baixem amb dos ràpels per la via Tropicana ( que fot una pinta espectacular....) i que per arribar al primer, que no es veu des del cim, has de desgrimpar un troç. Millor fer-ho assegurat....


 
Bé, salut a tothom i fins a la pròxima!!!!!!!!!!
 

4 comentaris:

Anònim ha dit...

El primer llarg semble que el vau fer per la original que va per una petita fisura a la ezquerra? si es així felicitats!!! perquè és la via de l'Armand abans de que muntessin la parabolada. La primera tirada em va agradar molt, també després, reseguint tota la proa...un lloc fantastic, Enhorabona per la escalada.

Ricard de Mataró ha dit...

Ho vaig intentar, però després de tirar-li un bon canto mentres feia el flanqueix al company de sota i em va semblar que sensa pitons, seria molt complicat de protegir.
Tornarem amb el martell altre dia de menys fred.

Anònim ha dit...

Bé pujar al cim de la proa es molt xulo per qualsevol via. Just on estàs a la foto està el pas clau jo vaig posar una universal curt, perquè be un pas un pel finet. Després de aquest pas ja es fa tot més huma i vas tirant cap a la aresta. Realment és una aresta brucs semblan a moltes d'agulles...
Salutacions.

Raquel ha dit...

Bones! Em pots passar algun mail de contacte per tal que us enviï les fotos que vaig fer a la cordada de la Guineu Lliure?
El meu és rakclimb@gmail.com
Fins aviat!