dilluns, 26 de novembre del 2012

Via Alba al Serrat dels Monjos

La via que vam anar a fer en principi era l´Aranya al serrat dels Monjos, però les úniques 8 persones que estavem al pàrquing de les coves de Collbató voliem fer la mateixa via, així que vam canviar i després d´unes recomanacions dels companys d´Argentona vam decidir anar a fer la via Alba.


 

La via comença uns 50m després de passar el Torrent Fondo.

1er. llarg 6a.    Comença per una placa una mica relliscosa per anar a buscar  un pitó que queda amagat cap a la dreta a uns 4m. per després anar cap a l´esquerra per tot l´esperó fins la R.
Equipat amb pitons i bolts de 8mm



 2òn. llarg 6a/ Ae    Els  primers metres fins arribar al extraplom, són finets però molt macos on tindrem que anar buscant l´equilibri sobre una roca una mica justa. L'extraplom es pot fer en A0 o bé ajudant-nos posant una baga al  peu al tram d'entremig,  la R ens vindrá de seguida  al costat d´un arbre sec.



 3er. llarg IV+        Sortim de la R cap a l´esquerra a buscar una placa i des d'aquí fins la R per terreny fàcil, compte amb el pitó que  hi ha abans de la R per que s'ens va sortir i el vam posar amb la mà.



 4rt. llarg  V+    Sortim per la dreta de la R.  per una placa fàcil però sense res, on hi entren alguns aliens, (mirant de no posar el peu sobre les herbes, son tentadores però inestables), per anar a buscar un diedre guapisim  abans de la R.
 



 5è. llarg IV    Sortim recte amunt a buscar l´únic bolt que hi ha a la tirada i amb molt de compte  de no tirar pedres avall, que en trobarem unes cuantes a punt de caure.



 Nosaltres vam decidir acabar aquí i no fer els 3 llargs que falten després de la feixa. La baixada la fem anant a buscar la canal del Torrent Fondo on trovarem cadenes i reunions per montar rápels.
 



Salut i fins a la pròxima!!!!!!!!


3 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Ja és mala sort no? l'aranya val molt la pena, però l'Alba oi? també, jo encara la tinc per fer.

Miquel Vilaplana Abadal ha dit...

Aquesta del serrat no la conec. Aniré a fer-la. Salut

Unknown ha dit...

ara feia temps que no escrivia res i veig que aquesta via esta forca be per fer en un dia de hibern ja que i pots pasar calor en el primer tram pero en el segon ti pot tocar el vent ja que no esta reguardat i si tens sort pots recuperar alguna peca