dimecres, 24 d’octubre del 2012

La noia dels ulls blaus al Pic del Martell

            Tornem a actualitzar una mica el blog que ja ni recordem com funciona això.
Dies enrera, els companys es decideixen a visitar el Pic del Martell. Ells mateixos ens ho expliquen.
 En Dani i en Ricard es van posar a la Noia dels ulls blaus i en Josep i l´Isabel no en tenen ni ideia de la via que es van posar però al final van baixar del segon o tercer llarg per que era una autèntica selva.
 
 
 
 
1er llarg V+-- pertany a la via El primer viaje de Gulliver.  Comença superant un bloc que no ens va agradar molt i el vam esquivar pujant un parell de metres per la dreta i flanquejant després. Ens va semblar que el grau podia ser una mica més per que els passos son molt fins sobre una placa vertical . Tots els llargs estan ben equipats amb parabolts i no li calen possar res.

2òn llarg 6b -- és molt curtet (15m.) però intens. Sortim per la esquerra de la R i ens troben uns passos super fins sobre una roca bastant pulida, uns metres amunt la cosa canvia i pujem per una fisura vertical i dura on trobarem uns cantos molt bons per sortir.




3er. llarg 6b+ Flanquejem uns metres a l´esquerra de la R per anar a buscar unes plaques molt xules però que pel mig del llarg es possa dret i finet on buscar un lloc per posar peus ens torna gairabé missió impossible. Després d´això encara ens quedarà superar el sostret on trobem bon canto.

4art. llarg 6a -- sortint recte de la R, travesem entre uns arbres i anem a buscar un diedre cap a l´esquerra . La roca és bona i la fisura també . En el següent ressalt també hi ha uns passos una mica drets però amb molt bona pressa.
 



 
 
Salut i fins a la propera!!!
 
 

3 comentaris:

Fernando ha dit...

Han levantado la prohibición???

Jaumegrimp ha dit...

Fa anys vam fer aquesta via i em va sorpendre com tivaba en alguns trams! enhorabona per la via!

Ricard de Mataró ha dit...

Hola Fernando, está permés escalar desde el
sector Bombers fins al sector Mutant World, els dos inclosos,durant tot l´any.
Jaume, tens raò, no senbla que hagi de tivar tant però d´unidó com vam tenir que apretar.