dijous, 19 de gener del 2012

Cap a la Pastereta Est, que fa fred!!!!!!

Dissabte passat, es reuneixen un grapat de Xapoutot's per anar a mirar de trere`s el fred de sobre a Montserrat. El fred se'l van treure mentre estaven al bar, que a fora era difícil!!!!!!
Són en Jaume, en Josep, en Lluís, en Ramon i en Ricard. La zona escollida, la cara est de la Pastereta, i les vies, en Ricard i en Lluía a la Petit Four, i la resta a l'aresta Brucs. De pas es vigilen els uns als altres, que falta els hi fa !!!!!



Però millor ens ho expliquen ells:

 La via està a la Pastereta, ( cara E ) i és la via -Petit Four --
 
1er. llarg----  IV+ , per marcar l´inici de la via hi ha un parabolt , i el primer llarg s´enfila pel diedre on  hi ha una vaga a una savina per començar. Pugem per la placa amb bon canto i prou ben equipat, encara que sigui un grau fàcil, hi ha pasos quer t´ho has de mirar una miqueta per que la roca encara no està prou neta.
 
2ón llarg---- V+/6a ,  Aquet llarg és molt bò, amb una roca d´escàndol i força equipat per a no patir massa, encara que la cinquena xapa la tapa una petita herba i la primera opció és tirar recte, quan fás un parell de pasos ja veus que  queda a la esquerra. 
 


 Ràpel per la mateixa via amb cordes de 60m. Amb un de sol, però les cordes arriben que no sobra ni un pam. Les dues reunions estan equipades per rapelar.
 



Apa, salut i fins a la pròxima!!!!!!!!!!

1 comentari:

joan asin ha dit...

Ei aquesta via feia temps (anys) que la mirava,no em creia que no hi hagues res, fins que em vaig decidir d'anar-hi..