dijous, 8 de desembre del 2011

Vies Bluesnake a la Bitlla, Aresta Brucs al Dumbo, i Llimac Groc a la Carena del Dumbo

Aquest dijous festiu, tenim permís per fer una sortideta. Avui, ens acompanya en Roc, un company del poble que va fort de valent al Golem, però que mai ha escalat en roca, i menys vies llargues. A més sóm en Marçal, en Ricard i un servidor. Què millor que per ser la seva primera vegada, i després de l'obligat esmorzar, dirigir-nos a Agulles, en busca del solet tan estimat...



En Ricard i en Marçal tenen clar el seu destí, la Bitlla, i concretament per la via Bluesnake.



De la via, ens comenten que deunidó... Només de posar els peus a la paret ja veuen que hauran d'apretar de valent. Amb poques assegurances ( i força distants, 4 al LL1, i 5 al LL2), i un grau molt mantingut que no et permet de badar.



Potser el tram més dur el trobem a la sortida de la R1, amb uns passos molt fins que tiren una mica enrera. Les tres primeres assegurances de la via són amb doble burí, i la resta ja amb burils, amb algun espit vell a la R.



Pel que fa a nosaltres, ens dirigim a l'Aresta Brucs del Dumbo. De la via només direm que ens ha agradat moltíssim, i que dona gust escalar amb tan bon rocam. Això sí, s'hi ha d'anar tranquil, i mirant-s'ho bé, que el poc equipament que trobem, o podem posar doncs no permet errors. Per a la piada dels companys que explica més bé la via cliqueu aquí si voleu...



Al cim, uns moments de reflexió, gaudim del moment, i avall, que encara tenim temps per fer alguna altra via.



Doncs de camí avall, recordo haver llegit unes vies al capdamunt de la Carena del Dumbo, i a la que trobem un parabolt decidim de probar-ho. Resulta que hem fet la via Llimac Groc. Molt disfrutona, amb bona roca, i molt, però que molt equipada amb parabolts. Realment una via ideal per a iniciar-se a l'escalada.



El temps ja sens tira a sobre, i marxem cap avall que avui ja tenim el jornal fet, que si arribem d'hora a casa...  dissabte és a cop d'escopeta!!!!!!
Apa gent, salut i fins a la pròxima!!!!!!!!!!!

4 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

La Llimac groc no la tinc present, haurem d'investigar.

Mingo ha dit...

Ei Colla, moltes felicitats. Com està el Ricard, sempre ha anat molt fort.
Ricard si vens al Piri, estem en un altre lloc, han montat un rocodrom molt xulo, a veure si et deixes veure. Salut

llembresku ha dit...

Ei, molt bones!!
Jaume, la LLimac Groc surt a la nova guia d'Agulles. Està a la Carena del Dumbo, passat aquest, pujant per la canal Ampla. Els parabolts es veuen des de peu de via. Són dos llargs i es surt caminant per dalt, anant a parar al camí de baixada del Dumbo.
Ei Mingo! Que com està en Ricard? Doncs ens desmoralitza a tots... Sense entrenar, ens passa la ma per la cara a tots, no vull ni pensar si entrenés!!

Ricard de Mataró ha dit...

Que tal Mingo, ja m´agradaria tenir temps per anar al Piri,però em comprometo per anar una tarda encara que sigui un ratet, a veure si vol venir en Llembreku.
No facis molt cás a en Llembresku, sembla andalús amb lo que exagera,
ens veiem i cuidat aquet constipat.