dilluns, 21 de novembre del 2011

Via ? al Timbal

Entre compromisos, dies en que la previsió no és la millor per sortir, i que ja ha arribat la neu, la colla Xapoutot està sota mínims. Amb tot això, aquest dissabte queden en Ricard i en Josep per anar a fer una escaladeta ràpida, però millor ens ho expliquen ells:


Comencem pel principi: Avui  no puc arribar massa tard a casa ( res important, l´aniversari de la dona), i decidim anar a fer una via nova al Timbaler, havia escoltat que començava a la dreta de la via Ivan i vam marxar a provar-la. Després ens vam enterar que la via nova dels germans Masó comença a l´esquerra. Tot i això, resulta que sóm uns tios afortunats, i en arribar on crèiem que començava la via , vam veure els parabolts i ens hi vam posar pensant que era la que buscàvem.
 Per acaba-ho d´arreglar, en desfer la motxila m´adono que m'he deixat els mosquetons de seguro i el toucan. Avui ens tocarà recordar com s´assegura i rapelar amb el dinàmic.



No he aconseguit trobar res sobre aquesta via, i no sabem com es diu ni el grau real que té, tampoc vam fer el Timbaler sinó que l´agulla que varem fer és el Timbal.



1er. llarg Creiem que 6a, està molt ben assegurada  i la roca en aquest llarg és força bona, molt mantinguda gairebé desde que comença, son 30m. i 16 cintes expres, a la R hi ha dos parabols amb anella.



2òn. llarg Creiem que 6b+ ó 6c , sortim recte per anar a buscar un diedre, aquí la roca a deixat de ser bona per tenir d'anar mirant on t´agafes. Als  4 ó 5m. de diedre, la via agafa per la placa de la dreta on comença a posarse fina de collons i amb un petit ressalt extraplomat. Està molt ben assegurada amb 18 xapes, l´entrada a la R força fineta i amb una mica de molsa.

La via s´acava aquí, i es pot rapelar (58m).




Si algú sap de quina via es tracta mágradaria veure la ressenya .
 Salut, i fins a la pròxima!!!!!!!!!!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

La via es diu FRANCESC SARDANS FABREGAS i de 6b i c, res de res, un paset de 6a a la 3ª tirada.

Veig que per alguns el aniversari de la dona es res important, i a mes u publiques al blog.

Ricard de Mataró ha dit...

Hola, la via que dius és la que buscàvem, però no la que vam fer,nosaltres vam pujar al Timbal i no al timbaler.
L´aniversari de la dona és bastant important, tant com per fer-me tornar a casa a mitja tarda, cosa que no pasa sovint.

llembresku ha dit...

Molt bones!!!
De fet, a la que se us deixa sols un dia ja la lieu!!!! La via, eh, k vosaltres ja fa temps que esteu ben liats...
Anònim, de vegades la desconeixença amb les persones i la seva manera de ser poden crear confusió.
Apa, salut a tothom!!!

Jaumegrimp ha dit...

Company anònim, on tens el sentit de l'humor?
Mira per on gràcies a la vostra despistada ens heu descobert una nova via propera al Timbaler, ara entre la Francesc Sardans, l'Ivan i aquesta s'aprofitarà la visita i a més amb poca aproximació!