dijous, 27 d’octubre del 2011

Via GEDE a l'Elefant


Aquí tenim la piada de la GEDE de l'Elefant d'aquest dissabte, que ens explica en Ricard: 


1er. llarg III/IV --  és força tranquilet però s´ha de vigilar de no fer cap relliscada perquè no hi han cap assegurança.



2ón. llarg  IV+ ----  nosaltres vam empalmar els dos primers i es fa força bé, aquest Ll2 es posa més dret i          
s´enfila pel diedre curtet abans de la R, està ben assegurat, però també s´hi poden posar friends.



3er. llarg  V+ ( a la ressenya que jo tinc ) però tot en lliure em va semblar que és una mica  més. Una mica pulidet i finet, però molt xulo, está molt equipat i si portem una plaqueta recuperable la podrem posar.La R molt penjada i una mica incòmoda.
 




4art. llarg Ao/6b ---- sortida explosiva de la R i anava bé fins que el peu va marxar quan anava a xapar la segona xapa, després d´això en Ao i la entrada a la R entre els arbres una mica mullada.



5è llarg V+/Ao ---- Un diedre xulíssim i un llarg per disfrutar, està equipat amb alguns pitons però s´hi pot posar praticament de tot. Per colocar-nos al diedre vam fer Ao del primer pitó i la resta molt assequible.
 




6è llarg.  IV/III  --- practicament acaba com comença, molt tranquilet, una via molt xula per tenir a la butxaca i orientada al sol quan surt, si no hi ha boira....



Apa, salut, allioli, i fins a la pròxima!!!!!!!!

2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Una via maquíssima, llàstima de boira! l'entrada al diedre és molt tonta, veig que també us va caldre l'A-0, i això que quan comences no ho sembla!

laura pi ha dit...

Ei, aquesta si que la vam fer aquest estiu i en vam sortir molt contents. La vam trobar una via molt lògica i elegant, amb uns graus força clàssics per dir-ho d'alguna manera. El diedre del penúltim llarg vam fer un A1 i tan amples que fer proves sobre dos pitons que miren avall no ens motivava gaire. A veure quina serà la pròxima de Sant Benet que li esteu fent una bona repassada!

Salut, tàpia i alegria!