diumenge, 10 de juliol del 2011

Anglada-Cerdà a la Boleta Foradada

Aquest dissabte, sortim tres parelles de Xapoutot's a fer el trepa per Montserrat. En Jaume i jo ens n'anem a pendre el sol, en Dani i en Ramon a la Ven-Suri-Ven, i en Ricard amb en Marçal, tenien deures pendents de la setmana passada, l'Anglada-Cerdà de la Boleta Foradada, i cap allà es dirigeixen. Així ens en fan cinc cèntims:



1er. llarg V --- Es tracta d´una xemeneia-diedre de 30m. molt vertical, equipat amb un pitó i un tac de fusta, on hi podrem posar friends grans i mitjans i també enllaçar algunes pedres encastades. A l'entrada a la R compte amb tirar pedres que van a petar a la R de sota.



2on. llarg V+ --- Marxa a buscar una fisura força dreta però amb roca excelent a la que hi trobem tacs de fusta i algún pitó, n'hi ha que estan petats i els que hi queden no donen massa confiança. Portant un joc           d´aliens em reforçat el llarg.




3er. llarg 6a. --- crec que junt amb el segon llarg aquest és el més xulo de la via , força vertical on la fisura es fa més ample i ens obliga a fer uns passos de bavaresa molt atlètics però que hem disfrutat molt. L'equipament  es bastant obsolet encara que n'hi ha més que al segon,  crec que gairebé res soportaría un saque.






4ar. llarg A2 --- A partir d´aquí la via canvia totalment i comencen els llargs d´artificial, que  estan totalment equipats amb algún parabolt entre tanta cosa vella. Aquest llarg, és  completament extraplomat i amb molt  d'ambient,  per disfrutar de la cara nord. La R, completament penjada va ser el pitjor. Em sembla que portàvem 18 cintes i no ens en va sobrar cap.  




5è. llarg Ae. --- Continúa força extraplomat però com que està força equipat, han posat parabolts nous i també hi ha els vells, vam anar per feina per arribar al cim amb ganes d´estirar les cames.  Llarg també molt aeri i amb bones vistes sobre la gent que estava fem la GAM del Bisbe.





Això és tot per aquesta setmana, i ànims que ja s'acosten les vacances!!!! No se si tenim  moltes ganes de que marxi la calor, així podrem gaudir més dies de la fresqueta que ens deixa la cara nord al fer aquests viots, que l'únic que fan és ampliar la llista de pendents per als que no l'hem fet!!!
Salut a tothom!!!!!!!!!!

7 comentaris:

Joan Baraldes ha dit...

Ei Colla,

felicitat per la via !!
Nosaltres varem coincidir amb el Ramon i el Dani a la Bandareta, ells van fer la Ben suri ben i nosaltres treballant equipant una línia que puja a la seva esquerra i que feia temps que teniem abandonada per la lesió del Xavi.

Salut i a tibar

Jaumegrimp ha dit...

Es veu una gran via, impresionant com la majoria de la cara nord, a veure quan ens hi atrevim...

Mingo ha dit...

Ep Albert i Colla felicitats, per mi una de les vies més maques de Frares.
Salut

llembresku ha dit...

Ei gent!!!!!!!!
Joan, a veure aquesta linia que equipeu, que aquests racons quan fa caloreta és del millor que hi ha!!!
Jaume, nosaltres també ens l'apuntem. Els companys ens han posat les dents ben llargues. Tot és posar-s'hi!!
Mingo, hi haurem d'anar, però és que n'hi ha tantes que hi hauríem d'anar!! Montserrat és ben màgic, quan ens posem en vies clàssiques tan ben parides com aquestes, només podem quedar fascinats dels seus aperturistes, i pensar en quina serà la següent!!!!!!

Ricard de Mataró ha dit...

Es una gran via i estic segur que si el segón i el tercer llarg estiguessin amb seguros nous, seria una gran clásica d´aquesta zona.

Cesc ha dit...

Ei Xapoutot's.
de les millors vies de Montserrat, hi pujarem el Dijous i encara tinc pendent la piulada.

Ricard, poder et referreixes a posar tacs nous?. Per que a la via no l'hi fa falta res mes, es pot assegurar molt correctament.

salut i classiques.

Ricard de Mataró ha dit...

Cesc,clar que sí,o cambiar per nous, o treure tots els tacs i deixarla per equipar, així saps que lo que has posat com t´ha quedat.