dilluns, 6 de juny del 2011

Tard o d'hora havía de passar, hem begut a galet!!!!!!!!


Dissabte quedem una colla per anar a tibar una estona. No fem gaire cas a la predicció meteorològica, quantes vegades en MiniMolina i companyia ens han fet tirar enrera d'una gran jornada a la vertical!!!! Sóm en Josep, en Jaume, l'Isabel, en Dani, en Marçal, en Dani petit, en Ricard i un servidor. Ens dirigim cap a la zona del Monestir, i ens repartim uns cap aquí i altres cap allà. Amb aquestes que tant els que vam tirar cap aquí i els que van tirar cap allà, vam pillar catxo...



Les fotos parlen per si soles... Això és la via La Canaleta de les Ninfes. No podem donar molta informació de la via, només dir que la varem trobar relliscosa....



I no mola de tant en tant pillar d'aquesta manera!!!!! Encara és l'hora que ens mirem, i ens fotem un fart de riure, xops com ànecs, i dient que potser li hauríem d'haver fet cas al del temps.... En fí, que qui no s'arrisca no pisca, i aquest finde, ens ha tocat!!!!!!!
Salut a tothom, i fins a la pròxima!!!!!!!!

13 comentaris:

jaumeplanellpiqueras ha dit...

Ei! que no estàveu sols!! nosaltres érem a la Magdalena inferior rapelant quan va petar a ploure i pedregar...des d'on era la Miranda de Santa Magdalena semblava un barranc ple de cascades!! vam sentir un nano cridant molt i ens vam pensar que havia passat algun accident, sortosament tan sols estava espantat!! pobre nano mal dia per sortir amb el pare....quin esglai que portava el pobre.
Les escales per anar cap a l'antic restaurant de Sant Joan ni es vèien d'aigua que hi baixava.
Espero que el company que se li va encallar la corda, sembla que el pare de la criatura, baixés ràpid, no ens vam esperar ja que un company ens va comentar que era bomber i estava tot controlat.
Avui encara estic eixugant el material!!

Pelake ha dit...

Otia Albert, aixi de cop sembla que siguin fotos de barranquisme, tela amb la de aigua que baixa.
Nosaltres el Diumenge varem sortí de Barna plouen, van passar per Montserrat, per Vilanova i la Geltrú i al final van na a petar a Terradets fen esportiva en un tros de pared sec.
Salud i a tibarli.

Llorenç ha dit...

je je je!!! molt bones!!! amb lo poc que m'agrada mullar-me!!! deu meu! Ja tens raó...qui no arrisca no "pesca"!!!

Mohawk ha dit...

Això us passa per riure-us del "Guardian de las Estrellas"...

Joan Baraldes ha dit...

Ei, Molt bones aquestes fotos de barranquisme, però aneu en compte que està prohibit a Montserrat i us poden multar !!! je je je
Nosaltres estavem a la Codolosa i van arribar just al cotxe quan va caure l'aiguat. Els que encara estaven a la paret també van quedar ben xops !!
salut i a tibar

Jordi Font ha dit...

Collons, jo estava a la Cadireta......

Ricard de Mataró ha dit...

El pare de la criatura era jo, el vam baixar mentres nosaltres acabaven de recogir el material i el cel es va obrir de cop i es va trobar sol i es va posar molt nerviòn fins que va poder vaixar l´isabel.Jo vaig trigar una mica més per intentar recuperar les cordes però va ser del tot imposible i la vaig deixar fixe i vaig rapelar,per sort cuan toco el terra, més ben dit el rio que hi habia a peu de via, arribava en Dani( el bomber) amb altre corda i ens vam pujar pel camí fins al cim per rapelar i la vaig recuperar, això si amb una mujada per recordar.

josep de sant pol ha dit...

aixi ne apendreu a fer cas del home del temps i no aventurauvos a fer les vostres predicions que si el cel aguanta o no i si no com a minim sa de portar roba de recamvi que ja se sap lo de la llei de murpy cuan en dus no es fa servir mai i si no en portes pringes

vinga salut i alcem la copa que ja se ompla sola

Bullarolas ha dit...

sí, molt mullats!!!! però les fotos són boníssimes.... .... i segur que la cosa és per recordar-la tota la vida

Unknown ha dit...

Ostia! muy bien documentado de porque y como se forman las famosas canaletas, jeje.

lluis ha dit...

Nanu visca la mafia Russa!!!
Apa així ja pots tenir entrades de tot el mon,ja m´ ensumava que aixo del bloc era una tapadera!!!!
Apa felicitats per la nova via,es un plaer ser amic teu,ets molt bona persona tot i que hi han cops que no ho demostris!!!
em fas falta pel Montseny!!!
Salut!!!!

llembresku ha dit...

Lluís llepón...

lluis ha dit...

que cabron un dia que no parlo malament de tu!!!!