divendres, 15 d’abril del 2011

Baby i Zen, prenent el sol a Agulles

Amb una mica de retard, posem la crònica de dissabte. I és que el fet és que treballem massa. Hauríem de treballar menys, cobrar més, i que el dia tingués més hores sempre i quan les poguéssim utilitzar al nostre gust, ja que sinó part d'aquestes les passariem fregant plats... Bé, al que anàvem. Dissabte són en Josep, en Font, en Ricard i en Marçal. Aquests dos últims es posen a la Baby de la Bessona, i així ens ho expliquen:


1er. llarg : Dels típics de l´època, pujem per un teix i una vegada a la placa ens adonem que no ens regalaran res. Encara podem apurar bastant en lliure i disfrutem del llarg molt equipat ( 20 xapes ).




2on. llarg : amb tantes xapes noves ens animem a provar en lliure i menys un passet abans la R que m´agafo per xapar, tot per disfrutar moltíssim.
3er. llarg : superem un extraplom curtet però intens i posem una plaqueta recuperable a la xapa abans de la R.






4art. llarg : Els primers metres en artifo i després anem combinant en lliure, hi ha un cap d'espit al que escanyem un tascó ja que las plaquetes no hi entren. La R no es veu desde l´última xapa, está al terra sota l´extraplom.






5è. llarg : Molt de l´época, una fisura amb pitons, d´un grau assequible, però que no acaben de donar-te tota la confiança, es poden posar friends i tascons per reforçar el que hi ha, i la sortida amb roca no tan bona com la resta.
Una via super recomanable i ara reequipada per disfrutar.





Un dia casi perfecte si no arriba a ser per la caiguda d´en Joan que junt amb en Josep es van posar en una via que hi ha cap a l´esquerra de la Baby, va caure abans de xapar la segona xapa i va arribar al terra, per sort no es va fer massa cosa, a part d´unes esgarrapades, i encara els hi van quedar ganes d´escalar i van fer la via Zen a la Carnavalada.




Una gran jornada, amb unes temperatures quasi d'estiu. Si la cosa segueix així, a l'estiu haurem de fer nocturnes per no parir calor!!!! Apa salut a tothom i fins a la pròxima!!!!!!!!!!!!!!!

4 comentaris:

Mingo ha dit...

Epp on t'has d'apuntar per treballar menys i cobrar més.
Felicitats aquesta no l'he fet però volia apropar-m'hi una tarda, suposo que ens donarà temps començant sobre les 4.
Salut

baf ha dit...

Genial muchachos, activos como siempre, les mando un gran abrazo, se los hecha de menos!

TRanki ha dit...

LA de la esquerra ´pot ser la ANTiBABY ( 7a+).. :)

Salut

Ricard de Mataró ha dit...

Que tal Mingo, la via está molt bé i ara reequipada mijor.Nosaltres vam trigar 3 hores i mitja més o menys.No oblideu portar alguna coseta per l´últim llarg.
Hola Bruno, como va la cosa por allá, para cuando una piada ? i nos pones los dientes largos.
TRanki, la veritat és que no ho tinc clar en quina via es vam posar els companys, a veure si ara amb la guia nova surtim de duptes,gràcies per la info.