dimarts, 14 de desembre del 2010

Els Xapoutot a la Pastereta

 Aquest dissabte som una bona colla. Ens trobem en Jaume, en Ramon, en Ricard, en Bruno, el seu germà Nico, en Josep, i un servidor, i després del clàssic i obligat esmorzar, ens decidim de pujar cap a la Plantació. Fa temps que hi volíem anar, i encara tardarem a anar-hi, ja que a l'alçada de la Pastereta, un canvi de plans d'aquells que no saps ben bé perquè, doncs decidim d'arribarnos-hi tot i estar a l'ombra. No fa fred, la qual cosa ajuda a fer el canvi de plans.




Arribem a peu de via i ens repartim. En Josep, en Ramon, i en Jaume es posen a la via Pel teu somriure, cel. En Bruno i en Nico es posen a la Vilmambar, i en Ricard i jo a la Sac de paciència.




Amb aquests ultims anem pujant l'un al costat de l'altre, comentant les jugades. Mentre en Bruno disfruta d'una bona via molt ben equipada, nosaltres doncs disfrutem també, d'una curta gran via de dos llargs amb una roca excel.lent, i un equipament amb una mica d'airillo entre xapes. Això ja ens recorda la Trempat t'empaito!!!




Direm que la Sac de paciència és una via molt vertical i mantinguda en el seu grau, i que en un parell de trams ( un a cada llarg), hi ha unes excurcions entre xapes que et fan posar a lloc. Nosaltres varem posar els Camalots groc i vermell. La roca és boníssima, i amb tranquilitat i bona lletra és una via que tot i ser curta ens va deixar un molt bon regust.




Un cop a la R2, amb un ràpel ens plantem a terra, i decidim d'anar a probar el Ll1 de la Lletra Negreta, mentre no baixin tots els companys. Collons com les gasten per aquí. Aquí els parabolts també et fan escalar molt entre xapes, però la roca és excel.lent i hi ha molt bon canto. Doncs una altra tirada psicològica que no té desperdici. Molt recomanable si vas bé amb el grau, o anant de segon, jejejeje!!!!!!




 I finalment, amb aquestes que arriben els col.legues, i ja per finalitzar la jornada, en Bruno li fot un pegue a l'Asterixis, una via d'esportiva que el fa apretar de valent. Aquest pany de paret ens ha agradat molt, tot i que mirarem de tornar-hi més cap a l'estiu, ja que a l'ombra, i al desembre... ja ens ho diuen a casa ja que d'on no n'hi ha no en pot rajar!!!!!!!!



Una gran jornada, amb una millor companyia!!!!!!!!!!!!
Salut a tothom, i fins a la pròxima!!!!!!!!!!

3 comentaris:

esgarrapaparets ha dit...

!!!!! Hostia Que guaaaaapa la via....

llembresku ha dit...

Més guapo ets tu, i amb el barret de cowboy, no vegis!!!!!!!!!jejejeje. Salut i a veure si deixeu la neu pels que saben esquiar, i us digneu a venir més amb nosaltres, a fer vies guapes!!!!!!

Mingo ha dit...

Aquesta la tinc en llista un dia rapelant la vaig veure i em va agradar la verticalitat i la roca que es veia bonissima. Jo esperare que el dia sigui una mica més llarg i que toqui el solet, doncs soc de secà.
Felicitats i records al Ricard