dimecres, 24 de març de 2010

El Faraonet i el Faraó

Fa un parell de dissabtes, queden en Gerard, en Jaume i en Ricard per anar a Montserrat. Aquesta entrada la trobareu més ben explicada al blog d'en Gerard http://neuifoc.blogspot.com/2010/03/vies-al-faraonet-el-temple-del-sol-i-el.html
però aquí en van cinc cèntims. Les vies escollides són El Temple del Sol al Faraonet, seguida de l'Anglada-Guillamón al Faraó.
Podem observar les dificultats a l'hora de fer l'aproximació de les vies. I després la resta de la colla que fa esquí de muntanya ens diu que a l'hivern s'ha d'anar a tocar neu!!! Que n'aprenguin!!
Pel que fa a les vies, la d'El temple del sol, comença amb un llarg de transició curtet per ja posar-se en matèria. El Ll2, puja pel costat de l'evident fisura amb molta alegria entre les assegurances.

Al Ll3, en Gerard surt fisura amunt, troba un spit i ja fins al collet on fa R en una savina morta.Un cop allà van a buscar l'inici de l'Anglada-Guillamón al Faraó. Aquesta comença a l'aresta de l'esquerra de l'evident fissura.El Ll2, puja per la fisura en A2. En Ricard hi posa un parell de tascons i un clau, els passos són exigents i llargs, i amb la sortida en lliure.
Al Ll3, es fa un flanqueig cap a la dreta fins a dos buríls, i ja recte amunt sense cap més assegurança.


Pel que fa a la baixada, qualsevol tipus de rampeta que es baixés caminant en condicions normals, estava coberta per una gruixuda capa de neu, que optàven per rapelar. Baixada força entretinguda, pel que es veu!!!!

I aquí els tres sanganus protagonistes de l'aventureta. Gran inici de temporada per ells!!!


Salut i fins a la pròxima!!!!!!!!!!!!

2 comentaris:

Roque ha dit...

Hola Llembresku, el meu correu és roque.tony@gmail.com
Molt guapo el teu blog, si no et fa res t'afegiré al meu llistat d'amics.
Segur que ens tornarem a veure.

Per cert he vist la Queralt, sembla que sigui per quedar be però és molt maca. Potser d'aquí un temps li presentaré a en Pau. Un altre cop, enhorabona.

Una abraçada.

jtrasa ha dit...

FFXIV Gil,Buy FFXIV Gil,FFXIV Power Leveling,FFXIV Gold,Tera Gold,APB Cash,Eudemons Eps,C9 Gold,Dragonica Gold,Last Chaos Gold,Buy FFXIV Gil,Sell all kinds of game gold, welcome to visit website Orderwww.wowlv.com.