dimecres, 30 de desembre del 2009

a prop de la Vinya Nova

Avui ens ho podem arreglar amb en Dani per fer una escapadeta a una via de Montserrat. La meteo està ni fu ni fa, la via decidida, però primer s'ha d'esmorzar. Amb aquestes que sortint del bar el dia ha canviat de cop. S'ha tapat, i bufa un vent que no ens mola gaire. Canvi de plans, anem a fer esportiva a prop del cotxe. Decidim de probar un sector força nou a prop de la Vinya Nova, la placa Cangur, que tot i estar a l'ombra, no ens hi fixem, ja que com que està núvol, jejejeje!!!! i a més no fa gota de fred. No tenim ressenyes, i ens posem a voleo a la segona de la dreta. Collons!! Des de baix sembla una cosa, però hi hem de tibar de valent!!! L'entrada és un pèl xunga, amb el primer parabolt un pèl alt, jugant-se una bona galeta. La resta de mirar-s'ho i anar fent. Fineta i xula.




Aquì toca massa l'aire i quan acabem els dos, probem més cap a l'esquerra una que puja per una espècie de fisura diedre a la part final. Collons!!! També deunido aquesta!!! Avui no se si estem escalfant, o ja ens hem cremat!!! Mentre pujo, en Dani troba un paperet sota un roc, i com que no és gaire tafaner, el mira. La ressenya!!!! ara almenys sabem el que fem!! la d'abans 6a+, i aquesta també. Però cal dir que en aquesta s'ha de tibar força més. És més vertical, tot i que té més bon canto.


Acabem, i veiem que a la zona de l'altre costat del torrent hi toca el sol. Doncs guardem els trastets i cap allà. Trobem una colla molt agradable, que ens diuen que anaven a fer l'Esparraguera, i que el vent també els ha fet cambiar d'opinió. Tampoc tenen ressenyes. Així que ens posem a una via que ens crida l'atenció. Ara veig que està entre la 16 i la 17 de les ressenyes de onaclimb. Són uns passos molt fins i durs a les tres primeres xapes, i continua molt fina fins a la R. Amb aquestes que arriba en Josep, i ens posem a fer-la petar una estona.


Ell mateix ens recomana que ens posem a la via 14, que des de sota té una pinta xulíssima. Doncs aquí, ja hem acabat de gastar les piles, i llimar els dits. Però que xula que és aquesta via!!!!!!! És dura, fina, vertical, llarga, o té tot!!!!!!!!!


En definitiva, una jornada completa, amb quatre vies que ens han acabat les poques forces que tenim. Salut a tothom, i sobretot, molt bon any!!!!!!!!