diumenge, 6 de setembre del 2009

Amb les cames atropellades!!!!!!

Aquest dissabte, torno a deixar els estris d'escalada a l'armari. El motiu, una altra matxacada de cames per entrenar per la Matagalls-Montserrat. De fet no sé si és entrenament, o trinxamenta de cames! En definitiva, que quedem en Dorca, en Pau, en Roger i un servidor. Tots participarem a la Matagalls.




Ens dirigim cap a Queralbs, i l'intenció d'avui és fer una volta circular per les Gorgues del Freser, els cims de la Serra del Catllar, Bastiments, per la carena fins al coll de Noucreus, descens a Núria, i retorn a Queralbs. Aquesta ruta, l'any vinent la volem empalmar amb l'olla de Núria, creant així una dura jornada, "la gran anada d'olla!!!". Avui veurem què tal la segona part del recorregut.


Doncs dit i fet, des de l'inici ja comencem apretant les dents. Amb 2hores 15 min, ens plantem al coll dels Tres Pics. Carenegem fins al coll de la Marrana fent tots els cims. Pujem al Bastiments, i la sorpresa és trobar-nos al cim a la Marta, que ha vingut amb una colla d'amics. D'aquí ens dirigim al pic de Freser, a les pujades les cames comencen a queixar-se. Fem el pic de l'Infern, i arribem al coll de Noucreus. Ja només ens queda baixada.

Fem un ràpid descens fins a Núria que ens acaba de posar les cuixes a to. Aquí fem una paradeta. Una altra sorpresa, aquí ens trobem a l'Anna amb un company. I és que vagis on vagis sempre trobaràs algú d'Arenys de Munt!!!! Una Coca-Cola, que el cos ens ho demana a crits. La baixada de Nuria a Queralbs sens fa llarga de collons. Estem força petats, i per postres, alguna reblincada ajuda a que arribem a baix amb les cames molt atropellades.



En total, 34 Km, amb un desnivell acumulat de 6750m, amb 10 cims assolits. Tot això en unes 7 hores i pico. No vull imaginar-me com quedarem el dia de la gran anada d'olla!!!!!!!



Un dia força esgotador, però amb una gran companyia. I pel que fa a la Matagalls, dono per acabat l'entrenament. Un parell de setmanes de repòs, i a veure com va. Salut a tothom!!!!!!!!!!!!



4 comentaris:

josep de sant pol ha dit...

vigila que de tant de deixar els estris dins a la armari algun dia no surtis del armari i no et cansis tant que de aqui poc as de cambiar panyals vinga salut i peles

esgarrapaparets ha dit...

Ja pots ben dir que esteu mala-ment de l´olla,jo estic prerarant una forta ruta,tots els baretos d´Arenys de Munt (es un poblet petit i perdut dalt de les muntanyes )i beure una birra sense respirar,no cal que paseu per l´hombre ja esteu prou torrats

llembresku ha dit...

molt bones a tots!!!!Josep, gràcies pels savis consells, ho dic per lo de sortir de l'armari,jejejeje!!! I Esgarrapaparets, no sé qui ets, però veig que et coneixes bé el nostre petit gran poble. Això sí, si t'has de veure una birra sense respirar a cada bareto, no torrat com nosaltres,no, sinó que acabaràs al canyet!!! i és que tenim uns 15 bars!!!! Salut a tothom!!!!!!!!!

GERARD ha dit...

EI NOI , CONFIRMAT QUE AL SOFA NO HI PARES GAIRE ¡¡¡ QUINA ACTIVTAT, AQUEST ENTRENOS SI QUE MOLEN ¡¡ I MOLTES FELICITATS PER EL MONT BLANC , LES FOTOS SON DE P. MARE.
ENS VEIEM AVIAT ? I SI NO QUE SIGUI PER CULPA TEVA ,JE JE UNA ABRAÇADA A TOTS ELS XAPUTOT ¡¡¡