dimecres, 8 de juliol del 2009

Terra Incògnita

Molt bones a tothom. Aquest dissabte van quedar tots els components que no van assistir a la Salseta la nit anterior, o sigui, en Ramon, en Josep, en Jaume, en Ricard, l'Isabel i en Dani.


Varen anar al Montseny, a les Agudes, i més concretament a la via Terra incògnita. L'any passat, per la mateixa època ( 29 de juliol) ja hi van anar, i van abandonar la via per trobar un niu amb ous.


Doncs aquesta setmana també, van baixar de la via per la presència del pollets. Pel que es veu, és un niu fix de cada any, i s'hauria de tenir en compte a l'hora d'escalar la via en época de cria. De fet això ho haurien d'avisar, com a altres llocs, un altre tipu de gent que cobra per fer-ho!!!


Cal dir, que aquesta entrada al bloc, és purament informativa, i a tenir en compte si tenieu pensat d'anar a la via per aquesta época.


Bé, no només informativa, sino que podeu veure els colegues en plena acció durant el tram de via que van realitzar. Les fotos són cortesia d'en Ramon i en Ricard ( suposo).
I aquí sota van els pollets!!!



A veure si entre tots els respectem, que hi ha més vies que llonganisses!!!!!!
I aquí els components de l'expedició (menys en Ramon que deu estar a la camara), maleint-se els ossos per no haver anat a la Salseta!!!!jejejeje


Salut a tothom!!! i fins a la pròxima!!!!!!!!!!!!!!





8 comentaris:

Mohawk ha dit...

Mira aquí

Je, je, je... s'hi haurà de tornar...

Anònim ha dit...

L'any passat en aquestes dates ja haviem volat del niu, realment pateixen tant els polls si passem en silenci per alla? (sols es curiositat).
Us vareu baixar quan comença el bacalao, a la tercera anira la vençuda!

Anònim ha dit...

Sí, pateiexen els polls i els seus pares, tant que moltes vegades abandonen les cries al niu i no tornen...qué creus que els passa als polls?? Ja s´ha parlat en altres blogs de gent que avisa però no es baixa de la via...que aquests blogs no els miren només escaladors sinò també molta gent relacionada amb Medi Ambient....i ja veus que pot passar al Montsec oi?
Altres, a més de no respectar la fauna fan focs a l´aire lliure en parcs nacionals, només tens que entrar al bloc de blocs i de tant en tant veus alguna fogata romàntica sota els estels... al bloc del Luichy es va denunciar aquesta actitut però després la gent és molt ecologista i respectuosa amb el medi ambient...
Felicitar a l´autor d´aquest blog per demostrar principis i coherència al baixar de la via per la presència del niu.
El món és com el fem nosaltres amb el nostre comportament, i no es tracta de si se és bona persona o no...és de tenir civisme i de actuar com sabem que s´ha de fer encara que no ens agradi.
Buff!!quin rotllo paternal... avui m´he aixecat a lo Rahola jejeje

llembresku ha dit...

eps!!!!!!! molt bones a tothom!!! Mohawk, això no ho haviem vist!!!!! mira que em passo estona voltant per les diferents pagines i blogs que coneixo d'escalada, però això no ho havia vist!!De fet hi ha molta gent que o no té internet, o no l'utilitza com a punt d'informació sobre el que sigui. Per això suposo que hi hauria d'haver alguna altra manera d'informar als que tinguin l'intenció de fer aquesta ( o altres vies que es trobin en aquesta situació), com per exemple posant un cartell al lloc on normalment s'aparca el cotxe, ja que si el posem a peu de via ( que també es podria!!) amb la patejada que tenim d'aproximació algú encara li faria mandra deixar-ho per un altre dia, rollo -home, ara que estem aquí!!!!
Pel que fa als anònms, gràcies per almenys llegir i comentar el blog, però també us haig de dir que dubto que aquest sigui el vostre nom, i que tot i que amb la majoria de gent que comentem blogs no ens coneixem personalment, almenys sabem els noms. Per mi escriure una opinió no és delicte, i tothom crec que té dret a pensar i comentar el que vulgui sempre amb el respecte per davant. O sigui que sense ànim de buscar mal rotllo de cap tipus, sinó al contrari, a veure si el pròxim cop poseu el nom!!! Apa gent, Salut i a tibar, que demà torna a tocar!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Llembresku tampoc crec que sigui el teu nom..jajaja
Sóc el segon anònim i em dic Joan Segura i visc a Barcelona, no et donaré el meu DNI ja ho entens no???jejjeje
No sé quin problema teniu a molts blogs amb lo dels anònims, no tots tenim comptes de blogger o de facebook, o de mil servidors de correu...jo entro de tant en tant a veure qué escriu la gent i quan em ve de gust escric, poques vegades perqué noto que a la majoria de blocs s´escriuen els que són de la colla i les opinions de desconeguts no interesen massa, hi ha una mica d´ambient de "clan"... mentres no insulti o falti al respecte no crec que faci falta donar noms...i més si no ens coneixem de res.
No sé,és la meva opinió

Anònim ha dit...

Hola, soc el primer anonim i comparteixo completament la segona opinio d'en Joan Segura i sobre el mon blogger i els clans, pero en la seva primera intervencio no puc estar gaire d'acord.
Estic una mica fins a la polla de l'ecologisme de sofa i de gent encorbatada en un despatx a la capital que nomes redacta normatives de prohibicio i casualment contra aquells colectius mes febles, desorganitzats i anarquics com som nosaltres els escaladors. Jo amb la meva modesta experiencia de mes de 15 anys enfilant-me sempre he fet servir el sentit comu i el que no m'entra al cap es perque messurem de tant diferent manera. A Montserrat prohibicions a dojo, pero en canvi ningu diu res per fer cremalleres, barrinades per consolidar el terreny, motos diaboliques a la cara nord, no se ben be si aixo li provoca gaire malestar als ocells, poder el mes greu siguin 4 xapes i 5 o 6 cordades que passem a l'any a prop seu.
A Riglos hia reunions gaire dins algun niu i cada any alla tornen i crien i la poblacio va en aument.
A Collegats cada any al penultim llarg de la Tager et ve a saludar el mateix voltor amb les seves cries i aixi podria possar exemples per fer un llibre.
Que cada un faci allo que el seu sentit comu li digui, ja sigui baixar-se o passar en silenci, pero no ens llençem pedres entre nosaltres i guardem le nostres forçes per tibar i per defensar-nos de la que ens pot caure a sobre desde algun despatx on tinguin que justificar el seu sou

el primer anonim

Selene ha dit...

Amagar-se darrere un "anònim" no és cap problema sempre que es faci servir amb respecte. El problema és que hi ha alguns impresentables que es dediquen a insultar o riure's dels altres aprofitant que ningú sap qui és, i això sí que és un problema.

Per exemple, el meu company, el Mohawk, ha decidit que deixa córrer el seu blog perquè un "simpàtic" li ha deixat diversos comentaris no precisament amables aprofitant-se del seu anonimat. És molt fàcil criticar sense donar la cara, per això a molts no ens agrada veure comentaris anònims, sobretot quan hi veiem clarament una mala intenció (i certa covardia també).

Per aquest motiu, hi ha bloggers que no autoritzen comentaris d'anònims als seus blogs, ja que encara que siguin amb sobrenoms (Llembresku òbviament n'és un i Selene un altre), almenys així pots tenir una idea de qui et diu què i si has de discutir amb algú, doncs saps a qui t'has de dirigir.

I que consti que a mi m'interessen molt tots els comentaris que em deixen al blog (potser perquè en tinc poquets?) vinguin de qui vinguin, coneguts o no, sempre que siguin respectuosos.

Apa, ja m'he desfogat.

Llembresku, gràcies per la foto dels ocellots. El Mohawk, que també se'ls va trobar per sorpresa, va marxar d'allà tan ràpid que no va tenir temps de treure la càmera! :-)

llembresku ha dit...

Molt bones gent!! Un altre cop gràcies per entrar i comentar al blog, ja que personalment, m'agrada que la gent hi comenti el que creu. Aquest blog, va sortir d'una idea d'unir les fotos que ens feiem els uns als altres a les aventurilles que passem cada dissabte amb la colla, i fer una mica ( o almenys intentar) donar una mica d'informació del que creiem important de cada via. Així, mica a mica,i a través del blog coneixes altre gent que li agrada el mateix, i coneixes noves rutes, el seu estat, etc... El que intento dir, és que si tenim un blog, és perquè ens agrada fer-lo, tenir un record del que hem anat fent amb la colla, i que com faig jo xafardejant altres blogs, que algu pugui treure'n un profit si vol, alhora d'anar a fer una via. El que no m'agradaria, és que hi pugui haver cap tipus de mal rotllo als comentaris, com hi ha a altres llocs.
Salut a tothom i a seguir escalant, que això és el que realment ens agrada!!!!!!!!!