divendres, 17 d’octubre del 2008

La Talaia Gran. Via Cervera-Raul

Així que us pensaveu que dissabte passat els xapoutot no havien escalat oi? Doncs sí, el que passa és que per motius de lo que sigui no s'ha pogut actualitazar el blog fins avui!!! Menys romanços i anem de cara la feina. Dissabte toca llevar-se més d'hora de lo normal. Són en Ramon, en Josep, en Ricard, en Jaume i en Marçal. La via escollida, la Cervera-Raul a la Talaia Gran. Una gran clàssica, en un racó tranquil i d'una gran bellesa!!! A sobre en Ramon al LL1.
Al primer llarg, la roca no és gaire bona però a mida que vas fent metres millora, i alhora puja la dificultat. El tram més complicat està ben equipat, i la reunió la montem en un arbre. A sobre en Jaume al LL2.
El segon llarg, és una tirada molt curta, dreta i molt intensa. A l'ultim seguro abans de la reunió, s'ha de posar una plaqueta, que és molt fàcil no veure. A sobre en Josep al LL1, i en Ricard al LL2 per sobre.
El tercer llarg, es deixa fer més bé, tot i que els seguros només estan a la part més vertical, i ja no en trobes cap més fins a la reunió. A sobre en Jaume al LL3
El quart llarg, és força senzill, però s'ha d'anar en compte ja que hi ha alguna llastra suelta. A sobre, en Josep, i en Marçal i en Ramon.
El cinquè, és el llarg més dur, però també el més divertit. A les quatre primeres xapes és on hi ha la màxima dificultat i desprès anar fent. Ben equipat. A sobre en Ramon, i en Josep d'espectador privilegiat.
En Jaume a la R4.
El sisè llarg és molt tranquil, no hi ha cap seguro fins a la reunió. Aquseta reunió no la van fer i van tirar directe fins al cim. Desprès però la feina era seva per sentir-se!!! A sobre en Jaume a l'ultim llarg, i a sota foto de grup al cim.
El descens es fa amb dos ràpels d'uns 30 metres cada un. Ull amb el segon per la caiguda de pedres!! A sota en Jaume rapelant.
Salut a tothom i fins a la pròxima!!!!!

9 comentaris:

llembresku ha dit...

No hi ha dret!! Refregar per la cara aquestes vies quan un no hi ha pogut anar!!! Quina enveja més sana!! Josep, et queda millor el taronja però. Jejejeje

Anònim ha dit...

tot el que em posi em queda be.
pero la via es de las millors que em fet em poc temps i no es per ferta emveja o si pero cuan la ajis fet ens 1 podras dir pero mentrastant no o sabras jajajajaja

Anònim ha dit...

1 cosa voldria dir els ancoratges que jan posats no son especialment bons ni estan gaire ben posats ja que molts estan fluixos i sortits i alguns torts o sigi comte amb les caigudas i a volar sa dit

esgarrapaparets ha dit...

jo soc el millor representan de o xapo-tot i mes pero cert es que al ser reequipada no ha sigut fet de la millor manera i crec recordar(l´edat) que tampoc s´ha respectat l´itinerari pero del que era a ara es mes segura !!ah Albert and compani¡¡ si no et perds per el cami pots hanar-hi a fer-la je je

Mingo ha dit...

Felicitats Albert, bé a tu i a la colla xapoutot.
La veritat és que la via i el llocs són fantàstics. Per cert, esteu fets uns makines per què la tirada que dius dura ho és si ho fas en lliure, jo els dos cops que hi he anat amb pedalet i narinan.
La foto del cim, molt guai. Vinga fieres fins la propera

llembresku ha dit...

Ei Mingo, jo aquesta via no la vaig fer, ja que porto dos dissabtes que he tingut de treballar. Als que has de felicitar són als cracks de la foto de cim, i a en Ricard que m'ha passat per correu detalladament les fotos i l'explcació de cada llarg. Jo només ho he penjat al blog. Vaig seguint el teu blog, i tu sí que ets un crack! No pares xaval! Records a tothom!
PD: Xapoutot's, sabeu que Deu té un bastó que pica i no fa ramó? Doncs avui l'ha canviat per la regadora!!!!jejejejejeje

GERARD ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
llembresku ha dit...

Ei Gerard!! Suposo que tu mateix has borrat lo que has escrit. No et pensis que he sigut jo!!!

GERARD ha dit...

NO `"PATEISQUIS" ALBERT ¡¡¡ SI QUE HE ESTAT JO MATEIX QUI HA BORRAT EL COMENTARI. HE FET UNA PROVA I JA ESTÀ. HAS VIST QUE J HE POSSAT EL CONTADOR AL MEU BLOGG? I FINS I TOT UN VIDEOOOOOOO ¡¡ QUINA PASSADA TIUUUUUUUUU.
EI L´ULTIMA SORTIDA DEL TEU BLOGG ES COM SI L´HAGUESSIS FET TU MATEIX ¡
MOLT BE CAMPEON¡¡¡