dilluns, 23 de novembre del 2009

Cerdà-Pokorsky a l'Elefant

Dissabte queden en Jaume i en Ricard. Aquí va l'explicació que ens fan d'una via que ja fa dies que tenien entreguardada:
La veritat és que va anar molt bé, el dia va ser boníssim, i la via una mica més expo del que esperava, sort que portàvem de tot, i encara així hi ha passos obligats de Vº sense poder posar res.



És una variant de la GEDE i fins el tercer llarg pujem per ella, llavors aquesta tira cap a la dreta i la Pokorsky segueix la fisura.


1er. llarg GEDE --III , és una rampa molt fàcil fins la R sense assegurances.
2on. llarg GEDE --IV+, molt curtet i sense complicacions, aquesta via l´han reequipat amb parabolts, però encara han mantingut algunes assegurances antigues.

3er.llarg GEDE --V+, està ben assegurada amb seguros nous i vells, la ressenya que portàvem la marca de V+ però amb lo polideta que està i no massa sobrada de preses, crec que podria ser un 6a tranquilament ( opiniò personal meva !!! )
4ar. llarg Cerdà- Pokorski -- A1-V+, Aquí la cosa canvía molt, está amb força cosa però també molt vella , encara hi queda algún tac de fusta, impresionant com s´ho curraven aquesta gent, aquest llarg és força dur i tenim que posar algun tascó, friends i algun pitó per reforçar algún pas, també hi ha algun passet de V+ entre mig.


5è. llarg ---A1-Vº, el primer tram és molt dret i equipat, després baixa una mica i no hi ha seguros, més o menys es deixa equipar però hi ha trams obligats en lliure que fan treballar el coco de valent
6è. llarg ---V-IVº, es surt de la R. flanquejant cap a la dreta, són els passos més difícils d'aquest llarg, després per una placa més tombada de IVº , en tot el llarg no hi ha cap seguro i no es pot posar res, en aquests 25m. fins el cim el cap va a mil per hora.




I des del cim, cap avall que és tard i NO vol ploure!!! Quins dies que ens està fent!! L'estiuet de Sant Martí us fa gaudir d'aquestes temperatures i aquests grans dies. Perquè després digueu!!!




I amb aquesta foto de postal, us deixo fins a la pròxima!!!!!!!!




Salut!!!!!!!!!!!




2 comentaris:

Fent el mono per l'Aresta Brucs ha dit...

Us vaig veure al bar del Monestir?. En tot cas una gran ascensió, que tinc pendent. Em mata lo de que estigui polida, catxarrejar, no tant.

felicitats!!

Ricard de Mataró ha dit...

Gràcies,la via és molt xula, i el llarg que está més polit és el 3er. de la GEDE i els trams més fins es pot fer en Ao. sensa problemes.
Anim que segur que la disfrutareu molt.