dimarts, 29 de juny del 2010

Vies del Cabra i Simon

Aquest dissabte, és d'aquells dies en els que t'adones que després de menjar-se l'olla durant la setmana per anar a fer tal via, en un cúmul de circumstàncies, se'n va tot a pendre pel sac a mitja aproximació. Però com que tal via no es mou d'allà, i de vies a la llibreta de pendents no ens en falten, canvi de plans.



A més sóm set, i a més ens hem oblidat quelcom que ens obliga a només poder fer dues cordades. En Marçal, en Siscu, i un servidor, ens quedem a la Panxa del Bisbe a fer la Via del Cabra, que fa massa temps que ens la mirem i mai trobavem el dia, i els companys tiren cap a Gorros.




Què dir de la via, doncs que és guapíssima. Podríem dir que són tres llargs molt mantinguts, amb roca de primera, i molt ben assegurats amb parabolts, per continuar amb un parell de llargs més fins al cim per terreny tombat.





En Siscu s`estrenava en via llarga, i al final ens comenta que això d`esperar tant a les R és molt aborrit. És un friki!!!!!



Amb els colegues sempre ens tirem fotos els uns als altres però mai de tant lluny. A les distàncies llargues, nosaltres guanyem!!! jejejejejejeje



Així que en Ramon, en Jaume, en Ricard i l`Antonio fan la Simon a la Magdalena Superior. Una via en la que ens comenten que han disfrutat molt, i que hi hem d`anar. Doncs una altra per la llista.




Es reparteixen els llargs com poden, i finalment arriben al cim.





Ens tornem a trobar al peu de la Panxa del Bisbe, i decidim anar cap al bar que ja fot una calda de mil dimonis. Ningú hi posa pegues.







Una altra via al cabaç, però el que queda clar és que haurem de tirar cap a l`ombra, que el sol ja fa de les seves!!!!!!!!!!






Salut a tothom, i fins a la pròxima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!







2 comentaris:

Joan Baraldes ha dit...

Ei Llembrescu !!
Jo fa dies que tinc a la llista la via del cabra i potser hi anirém aquest divendres.
Cal portar només cintes o alguna cosa més ?

salut i a tibar

llembresku ha dit...

Ei Joan. La via és molt recomanable. Està molt ben equipada amb parabolts. Nosaltres ni hi varem posar res. Ep, si vols arribar al cim sí, ja que hi ha una R amb un parell de caps de spit. Nosaltres hi vam posar una plaqueta i varem escanyar-hi un tascó. Per la resta res. De segur que disfrutareu de valent. Si comenceu d'hora teniu ombra fins la R3. Salut, i ja ens explicaràs el què!!!!!!