dimarts, 11 de maig del 2010

Sultains of swing a la marinera

Dissabte ens trobem amb en Jaume i en Ricard sense un destí concret. Ens imaginem que tot estarà xop, i la meteo tampoc està per encigalar-se gaire. Així doncs que surgeix la idea d'anar a la part de Gorros, però a la part soleia a veure què tal està. De memòria recordo una ressenya dels escalatroncs ( per cert, gran blog!!!! ) d'una via que hi ha per aquell pany, que es veia prou xula. Doncs cap allà anem. A peu de via deixem quelcom que recollirem a la tornada, i ens preparem per iniciar una via que veiem amb les xapes platejades.



La primera xapa està prou amunt com per no fotre's de cap abans de xapar-la, ja que et jugues una galeta guapa. És un flanqueig d'anar fent, però amb la roca força trencada, que et fa anar atent en tot moment.





Un cop xapat el primer parabolt, ja vertical amb més bona roca, amunt fins a trobar la R1, a la dreta de la bauma. Cal dir que les reunions estan totes amb els espits antics i un parabolt nou, i són molt còmodes.


El Ll2, s'enfila per la dreta de la bauma per superar-la, amb uns passets finets però sempre ben assegurats, llavors la paret s'ajeu una mica i continuant en diagonal cap a l'esquerra, fins que trobem la R2.



El Ll3 comença de nou amb un flanqueig senzill però en compte a no caure, i llavors el tram més dur de la via. Molt ben assegurat però, tenim un muret molt vertical amb suficient presa per anar fent, això sí, sense entretenir-se.





Llavors es segueix recte amunt fins a la següent bauna on trobem la R3.





El Ll4 s'inicia de nou amb un flanqueig d'esquerres i uns metres d'aquí si que et jugues un bon meco, xapes, respires i continues amunt per la zona més lògica, fins ja prop de l'ultim ressalt al cim.





A partir d'aquí caminant fins al cim, on dubtem de per quin ràpel baixar, i l'encertem de ple!!!!





El ràpel volat ens deixa a una gran bauma, on a partir d'allà ja baixem caminant, per anar a buscar el que havíem deixat a peu de via.








El que era no ho direm, però....











Apa gent, salut!!! I bones truites!!!!!!!!!!!!!!!!!!!








4 comentaris:

Anònim ha dit...

¡¡¡¡¡¡ que cabrons¡¡¡¡¡¡

Roque ha dit...

Deu nido quins espàrregs!!! Us deurieu fotre una bona truita, oi?

Felicitats per la via, te bona pinta.

GERARD ha dit...

VAIA ESPARRECADES QUE PORTEU ¡¡¡UNA BONA VIA I A MES A MES AMB PREMI,JA HO DIU BE L´ANÒNIM QUE CABRONS¡¡¡¡¡
ENS VEIEM AVIAT PANDILLA¡¡¡

llembresku ha dit...

ei xavalotes!!!
Anònim, no són cabrons, són espàrrecs.
Roque, si et sóc sincer, els vaig regalar a un bon amic. Pel que fa la via, doncs està bé, però a troços. Molts records, i a veure si ens veiem algun dia!!
I tu Gerard, que ets més car de veure que l'òstia. A veure quan baixes i en fem alguna junts, i deixeu la neu, que per allà dalt no hi ha espàrrecs i quan torneu ja els tindreu espigats!!!!!!!!!!!!!