dimarts, 18 de maig del 2010

vies Imma i Esther a Collbató

Abans de començar, VISCA EL BARÇA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I QUE N'APRENGUIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Perdoneu però ho havia de fer. Doncs al que anàvem, dissabte quedem en Jaume, en Marçal, en Ramon, en Ricard i un servidor per anar a tibar-li una estona. En Ricard ens proposa d'anar a provar una via que han obert en Josep Moragas i la Imma Ribas. La via es diu Imma, i es troba just a la dreta del totxo Pinotxo, i de la via Esther. Té l'últim llarg amb artificial, i tenen ganes de si es pot, saber el grau en lliure. Cal dir que és la via que varen fer en Jaumegrimp i en Joan Asín, http://joanasin.blogspot.com/2010/05/cam-nou-barris-nova-via.html

Doncs després del clàssic esmorzar, ens encaminem cap a Cam Nou Barris. Arribem a peu de via, i al ser cinc, ens repartim en dues cordades. En Ricard i en Jaume faran la Imma, i en Ramon, en Marçal i jo l'Esther, que no hem fet encara.





La via Esther comença per una rampa tranquileta, per encarar-se a un ressalt molt xulo amb uns passos força verticals però amb bon canto. Tot molt ben protegit amb parabolts. Ens saltem la R1, i per terreny més ajagut ens plantem a la R2, amb força fregament de cordes.





Pel que fa als comnpanys, es troben amb una tirada prou entretinguda, amb un tram enxirinat i amb passos finets, per arribar a la R1.





El Ll2, és un flanqueig per anar a buscar la placa que ens porta a la R3, comuna amb la R3 de la via Esther.







Doncs aquí ens reunim per intentar treure els diferents llargs en lliure. Per l'Esther, iniciem per una placa fineta, i un cop passada, el tram més xulo de la via!! Molt ben assegurat, vertical de pebrots i amb bon canto. Càgum la pila!!! Haig de fer un repòs al final del tram vertical, però és un llarg que hi tornaré. Molt xulo!!!








Els de sota ens van donant ànims ( o més aviat se n'enfoten de les nostres penúries!).







En Ricard, com no, se'l treu a vista, no sense abans fotre unes bones esbufagades. Diu que són uns passos extraplomats amb bona presa en general, tret d'algun. Per ell el gradua amb 6b/+. La gent ja dirà el què.







En Jaume també li fot, i s'atura a mirar les vistes, jejejeje!!!



Pel que fa als socis, van pujant, cadascú a la seva manera, disfrutant dels passos d'aquesta estupenda tirada.








Llavors amb un parell de ràpels ens plantem a peu de via, i com que encara tenim temps ens posem a fer esportiva al sector Pell Roja. Allà fem Seminolas (6a), Pytecus (6a+), El clan (6b), i finalment Borinot ensopit (6b+). Un sector molt xulo, amb vies per tots els gustos molt ben equipades.




I com no, de tornada, un gelat, l'endemà amb mal de coll, però feliç de veure com tornem a donar pel sac als blancs. Força Barça!!!!!!!!!!!!








3 comentaris:

Joan Baraldes ha dit...

Visca el Barça i visca Catalunya

salut i a tibar

joan asin ha dit...

Ei!!! gràcies ja tenim el nom de la nova via, vam anar sense més informació.

Mingo ha dit...

Si si que n'aprenguin.
felicitats a la colla per l'activitat