diumenge, 31 d’agost del 2008

Passant per l'ombra!

Dissabte a mitja tarda teníem d'estar a casa, i per aquest motiu varem decidir d'anar a fer una mica d'esportiva ( que sempre saps a l'hora que comences i tries a la que plegues!). L'altre part de la tropa van anar a fer via llarga. Així doncs, quedem amb en Marçal i en Dani a les 7 per aprofitar més el matí, i cap a Montserrat falta gent! A sobre en Dani a Núvol Blau (V).
La zona escollida, va ser la del Faraó de Baix, i un cop allà buscar les zones d'ombra. Només hi haviem anat un cop per allà, i va ser al Columpio. Un cop allà, seguim fins a trobar el Bloc del Camí, i com que estem sols i amb ombra decidim fer la primera parada. A sobre en Dani a Gat mesquer (V+).
Les vies estan equipades amb parabolts, i tot i ser curtetes (10-15 metres), són molt disfrutones. La roca és genial, amb foradets per tot arreu. A sobre, jo mateix a Martina (6a+)
El que trobem en comú de totes les vies d'aquest sector, és que tenen la sortida fineta per després tornar-se més tranquiletes. A sobre, en Marçal a Martina (6a+).
Llavors decidim canviar de sector i ens dirigim a la part dreta del torrent tot seguint unes marques grogues. Allà el primer que veiem és una magnifica xemeneia molt temptadora, que a la ressenya marca 6b. Després la probarem. Aquí tenim vies equipades tant amb parabolts com amb spits. A sobre a un V.
La temptació era massa grossa i de seguida ens posem a la xemeneia. No estem massa habituats a aquest tipus d'escalada, i no sabem com agafar-la, però mica mica ...
Està clar que hem de millorar la tecnica d'escura-xemeneies, i finalment, petats de cames arribem a dalt.
A cadascú li va bé d'una manera diferent, però el pas que ens costa més a tots, és la sortida de la xemeneia cap a la placa. Aquesta via la repetirem! Val la pena tornar per ella!! Després de la xemeneia, fem un 6a al costat, que realment segueix la tònica de la zona. Passos molt fins a la sortida, i anar decreixent la dificultat fins a la reunió.
Una zona molt xula, i ideal par passar-hi un matí. Això sí, recordeu d'anar passant per l'ombra!!!!!!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

hola a mi m`agrada el sol per que veig que no em derreteixo i puc pasar per tota reu

Anònim ha dit...

és el que té ser guapo!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

et dono tota la raó!!!!