dilluns, 7 de juliol del 2008

Serrat d'en Muntaner i Agulla del Frare de Baix

Aquest passat dissabte erem una bona colla, i amb el solano que queia haviem de triar un lloc amb varies vies on hi toqués l'ombra. Erem en Ramon, en Ricard, en Josep, l'Alberto, en Roberto, en Dani, l'Isabel, en Jaume i jo. La zona escollida va ser el Serrat d'en Muntaner a la seva cara oest, que al matí ens deixaria reposar del sol.
Després d'un bon esmorzar al poble del Bruc, agafem els cotxes i cap al pàrking del Clot de la Mònica falta gent. Un cop allà, ens trobem amb uns coneguts de la colla, que molt amablement ens pugen les motxilles un troç de camí.
Ells també es dirigeixen a la mateixa zona que nosaltres. Un cop a peu de vies ens dividim en tres cordades. En Josep, l'Isabel i en Ramon en una, en Ricard, en Roberto i en Dani en una altra, i l'Alberto, en Jaume i jo a l'altre.
En Ramon, l'Isabel i en Josep es posen a la via " Los lunes al sol ".
En Dani, en Roberto, i en Ricard, a " L'ombra del vent ".
I l'Alberto, en Jaume i jo, a la via " TBO ", situada ja a l'Agulla del Frare de Baix. Com que la nostra via era més ràpida de fer, ja que només tenia dos llargs, quan vam baixar i al veure que els col.legues encara estàven "en plena faena", vàrem decidir fer una altra via a la mateixa agulla, la via " Shin-Chan ". En aquesta última el sol ja ens tocava de plè!!!!!!!!
I ja per finalitzar la jornada, beguda fresqueta i gelat a El Bruc, i cap a casa! Totes les vies molt ben equipades amb parabolts, amb una curta aproximació, i, amb ombra al matí. Ideals per un matí ben calorós.
Pel que fa a les fotos, hi ha un pupurri, i si mireu prim en algunes hi surten les tres cordades a l'hora.
Bé, i ara l'únic que falta és passar la setmaneta, i esperar que arribi el pròxim dissabte per veure què fem! Mentrestant però passeu per l'ombra!!!!!!!!!!!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

hola albert aveure si la proxima foto meva em pots agafar pels dos costats bons que jo tinc ja que la meva cara es molt fotogenica gracies

Anònim ha dit...

quins son els teus dos costats bons, ja que de moments tots els que surten a les fotos són inmillorables!!!!!

Jaume i Montse. ha dit...

Us hi poseu com us hi poseu el més guapo soc jo. La meva cara enlluerna...sobretot quan estic d'esquena...

Albert, aquest blog esta molt i molt bé!