dimarts, 6 de desembre del 2011

Vies Nexus i Replicants a la Palleta

Es nota que ja arriba la neu. La colla es divideix entre esquiadors, buscadors de gel ( sense tenir en compte el dels cubates...), i els que fins ara sortim quan podem, i que en tenim tantes ganes que tot i el fred que comença a fer, no podem deixar d'anar a tocar la roca. 
Baja, que aquest cap de setmana, improvisem una sortida amb uns bons amics per anar a escalar a Montserrat. Sóm la Montse, en Sergi, la Glòria i un servidor.



Decidim d'anar a un lloc on estiguem propers, i que sobretot ens toqui el solet. La Montse amb en Sergi es posen a la via dels Replicants, i la Glòria i jo a la Nexus.



Es tracta de dues vies prou guapes com per fer-hi una visita, tot i un parell de llargs on s'hi ha de caminar una mica. A la Nexus hi trobem tres tirades de fisura molt guapes, on s'hi ha d'apretar prou, amb passos força atlètics.



Estan molt ben protegides, tot i que s'hi ha d'escalar. Nosaltres portavem un carregament d' "amics" més que considerable, per si de cas, i ben bé que els vàrem treure a passejar... Només vàrem utilitzar un alien grog.



Vàrem coincidir en creure que els trams més durs de la via eren la placa de sortida de la fisura del Ll2, i la sortida de la baveresa de l'últim llarg. La resta de llargs, prou mantinguts i molt disfrutons.



I com no, fer esment de l'últim llarg. Crec que és dels llargs més guapos que es poden escalar!!!!!!!! Ja sé que ho diem cada dia a cada via, però aquest, sembla que l'hagin esculpit per a ser escalat!!!!!!!!!



Un cop al cim, ens dirigim a l'instal.lació de ràpel de la Dersu Uzala, per on baixem amb quatre ràpels. A peu de via, mentre comentàvem la jugada, una caiguda de pedres ens foten el susto del dia. I és que un parell de cabres es passejaven en "solo" per on nosaltres havíem pujat amb el cagarret al cul....
Per un moment m'agradaría saber el que pensen de nosaltres quan ens veuen allà enfilats,  tremolant a on elles es passegen tan amples...



I arribant al cotxe, entre rialles i bestieses, acabem omplint mitja bossa de fredolics.
Una gran jornada amb molt bona companyía, i com no, amb una altra via borrada de la llista!!



Apa gent, salut i fins a la pròxima!!!!!!!!

1 comentari:

Glòria ha dit...

Molt bona piada!
Bona companyia, bones vies, bons somriures i bons fredolics.
Fins la propera!

Montserrat, Sergi i Glòria