divendres, 30 de desembre del 2011

Via BUENAS VIBRACIONES, Vilanova de Meià

Dimecres al matí dia 28 de desembre, després d’esmorzar a Can Cirera, l’Albert i jo (Glòria) ens n’anem cap a la Roca dels Arcs. Fa un matí fresquet amb glaçada inclosa, però intuïm que a la paret hi estarem bé, ja que està seré i fa solet.




La via escollida és la “Buenas Vibraciones”, que transcorre molt propera a la via Tàrrega (primera via oberta a la paret).



Després de preparar el material, acompanyats d’un bonic i simpàtic pit-roig, enfilem cap a la base de la paret. Al seu peu de via hi trobem una fletxa amb les inicials BV.




En els tres primers llargs trobem un desplom espectacular en cadascún d’ells. 



Els del primer i tercer llarg amb prou canto com per tibar i superar-los amb la protecció de friends, i el del segon llarg cal superar-lo amb un pas de bloc més dur i exigent i amb la protecció d’un tascó. 




           Cal apretar-hi de valent i posar-hi pebrots per sortir en lliure, i així ha estat, ho hem aconseguit.






En el quart llarg també hi trobem algun pas on cal tibar, en aquest cas protegit per un espit, el qual un cop xapat s’agraeix la seva presència, ja que es tracta d’un mur de no tan fàcil protecció en aquest punt.






Es tracta d’una via força mantinguda en grau, que caldrà protegir en la seva major part dels metres i on la pila ens anirà bé. 




Via vertical i obligada però molt recomanable si es va bé autoprotegint-se amb aquestes dificultats,. i amb molt bona roca en general. Nosaltres hem passat amb 12 cintes, joc d’aliens, camalots fins al 2, joc de tascons, bagues per savines i reunions ( totes estan equipades amb un parell d’espits que es veuen nous).





Bones escalades i fins la propera! Ah!!! I força allioli!!!!!!!!!!

3 comentaris:

lluis ha dit...

Per fí !ja era hora que algú amb criteri publiques alguna cosa en aquest bloc!Per cert fa dies que no et veig entrenat amb el teu estimat company.....no deus estar pas lesiona ....http://fentelmiku.blogspot.com/

Glòria ha dit...

Ei, que això de "Força allioli!" jo no ho havia posat, eh? Però bé, com que també m'agrada no passa res. Per cert, l'allioli de codony de dimarts...boníssim!

llembresku ha dit...

Nanus!!!!
Lluís, el meu company d'entrenament ja se les sap arreglar tot sol, que se'l veu prou gambat ja...
Glòria!!!! em sap greu però ho havia de posar... una frase així millora la piada al 100x100... i a més si no arriba a ser per la tarrina d'allioli que ens varem fotre, que diuen que accelera la vista, apa que hauríem vist aquells pitons a la quinta punyeta!!!!!!
Salut i molt bon any!!!!!!!!!!!