dimarts, 8 de novembre del 2011

Aresta Brucs al Dumbo

Aquest dissabte, tot i la mala previsió meteorològica, els veterans de la colla Xapoutot ens fan una demostració del que s'ha de fer: Sortir igualment!!!!!! Són en Ramon, en Ricard, i en Josep. 





L'experiència és un grau, i tot i l'amenaça de pluja o de trobar-ho tot xop, marxen decidits cap a Montserrat a provar-ho. La recompensa, doncs, el temps els respecta i escalen l'Aresta Brucs del Dumbo. En Ricard ens en fa cinc cèntims:
 






1er. llarg   III  força tranquilet  però no sé perquè,  aquest dissabte estava una mica humit. No hi ha cap 
 assegurança en aquest llarg.
 







2on. llarg   IV/IV+  surt de flanqueig cap a l´esquerra de la R, a buscar un merlet super evident, a partir d´aquí es posa una mica més dret però amb bones preses, a part del merlet, hi ha un bolt i més amunt un pitó mig amagat darrera una planteta.




3er. llarg    V/V+  sortim de la R per la dreta a buscar un bolt que hi ha sota un gran merlet, continua amunt 
 a buscar un altre bolt i a  partir d´aquí es posa una mica més fi, però amb més asegurançes, hi trobarem dos spits mes i un pont de roca , a un parell de metres de la R, també hi trobarem una xapa però és d´una via que ens bé per la dreta.






 PD  :  no va ploure en tot el dia





Apa gent, salut a tothom, i si l'home del temps diu que té de ploure, doncs sortiuy igual que almenys l'esmorzar no us el trerà ningú!!!






Fins a la pròxima!!!!!!

3 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Ja veig que un no s'ha de desanimar, la vau encertar, jo a casa maleïnt el mal temps....el que passa és que dimarts passat ja vàrem passejar el material per tot Montserrat i un es desanima!
Per cert veig que parles de Bolts, no n'hi havien quan la vam fer, tan sols uns burins raquítics que fèien por, pel que veig sembla que s'ha fet bé el reequipament, peça per peça...els bolts éren del 10 o del 8?

Ricard de Mataró ha dit...

Que tal Jaume, la veritat és que van tenir força sort i van escalar sensa cap problema, el parell de bols que hi han a la via són del 8,la resta són burins i algún spit, també han posat un bolt a cada R.

Joan Baraldes ha dit...

Ei colla,
La restauració amb el bolts la vaig fer aquest estiu jo amb l'ajut del Xavi Solà i em sembla recordar que tots eren de 10mm.

Salut i a tibar