dilluns, 28 de novembre del 2011

Aresta Brucs al Dit

Aquest dissabte, queden en Marçal i en Ricard, decidint d'anar cap al Dit a pujar la seva Aresta Brucs. Què podem dir de la via que no s'hagi dit abans.... Doncs que per alguna raó té la seva fama. 



Un cop al vespre,  després de la típica trucadeta per posar-nos les dents llargues els uns als altres, en Ricard ens comenta el dia que anem a repetir-la doncs ell anirà a fer-ne una altra, que ell ja la té feta....jejejeje






Millor ens ho expliquen ells matexos:

1er. llarg 6a. - 40m.   En el tram més dret, hi ha dos parabolts, i entremig hem pogut posar un alien groc. Força    finet aquest tram, i més amunt una mica més tranqui, per sobre de la llastra hi ha un pitó i d´aquí fins la R.
 






2on llarg V - 25m. Em sembla que feia molt de temps que no trobava uns cinquens tant finets. Al sortir  un metre de la R trobem una pitonissa , i a uns 6m. més amunt, dos burils junts abans de l'altre ressalt. En aquest tram hem pogut posar un friend tipus Camelot verd i un merlet super psicològic abans de la R que es trova en una bauma.
 






3er. llarg V - 25m.  Els primers metres la roca no és massa bona i s´ha de vigilar on t´agafes. Abans del tram dret hi trobem una R antiga amb burils , agafem per l´esquerra d´aquests burils per agafar uns bolos enormes per on començar a pujar, per aquí hem pogut posar un alien groc i fins el cim. 
 






 Rappel de 40m. per la cara N.
 PD: encara em tremolen les cames de reviure l´escalada...







I aquí unes fotos del que anem trobant pel camí...











Apa, salut  fns a la pròxma!!!!!!!!!!!!!!!!

4 comentaris:

Mingo ha dit...

Felicitats és una aresta molt bonica quan la vam fer no havia parabolts i recordo l'últim llarg que sorties flanquejant de la R a l'esuqerra fins un cap de burí, i després res i com els aliens no existien, pujaves amb el cul apretadet.
Pel que expliques hi bolts? a les Rs?
Salut

TRanki ha dit...

gracies pel post,q ue estav abuscant info per anar-hi!!

Salut!

JOSEP DE SANT POL ha dit...

Jo cuan la vaig fer les reunions eran de burils i pel mitg es podian llasar algun bolo pero tambe la recordo una mica expo

Jaumegrimp ha dit...

Enhorabona! una de les que fa il.lusió! veig que algún burí mereix una renovació urgent!