dimarts, 26 de juliol del 2011

Chachi Piruli + Area de servei, combinada propera a cotxe...

Aquest dissabte l'olor de vacances fa acte de presència dins la colla Xapoutot. Algun  privilegiat ja ha marxat porai, altres a punt de fer-ho, i com no els que ja ho estan tot l'any.... Entre això, i que és la festa major del poble que mai sap a l'hora que viu, i que uns volen anar a celebrar-ho, doncs fins divendres ben tard no sabem ni si anirem a escalar dissabte. Quin mal karma!!!!!!!! Finalment ens reunim en Jaume, en Gerard, la Isabel, en Lluís i un servidor. L'hora... més tard del que s'ha de sortir, doncs és el preu que té anar a prendre algo a l'envelat, envoltat de joventut i notant que ja tenim una edat, però de tant en tant també mola no?
Anem al gra, així que decidim de fer algo proper al cotxe. Finalment ens decidim per la Chachi Piruli que ja vam fer fa alguns anys però que no recordem de res. Per dir que no portem ni ressenya.




Així que ens repartim, en Gerard i jo entrarem per la variant, i en Jaume, la Isabel i en Lluís per la original. O uns, o altres agafaran avantatge, i així arribarem a dalt junts, però separats i sense molestar-nos. Doncs res de res!!!!!!



Doncs res de res!!! Anem a petar plegats a la primera R que hi ha en comú a les dues vies. Molta gent i poques persones enganxades, i molta olor de "subac". Així que a la següent R, amb en Gerard decidim de canviar de via, i fent una estona el senglar, arribem al peu de l'Area de servei. Els companys segueixen per la Chachi.



L'Area de servei ja l'havíem fet fa temps també, però no la recordava tan guapa. Cal dir que amb aquesta combinació, surt un troç de via que no vegis. Llàstima del corriol que li fa perdre la continuitat. Cal fer referència al Ll3 de la Chachi i el Ll1+Ll2 de l'area de servei, graduats amb la mateixa dificultat, però el primer més aviat de finura i el segon de verticalitat amb més cantell i més d'aguantar-li.



En definitiva, una molt bona jornada amb molt bona companyia, i repetint unes molt bones vies que tenim ben properes al monestir. I de tornada, més festa major....



Apa, salut a tothom, bones vacances pels que en facin, i pels que no, tranquis que ja arribaran!!!!!!!!! Salut i fins a la pròxima!!!!!!!

3 comentaris:

Mingo ha dit...

Enhorabona colla. Je je overbokinng d'assegurances a la R.

Jaumegrimp ha dit...

Un bon parell de vies, com va anar el segon llarg de l'Àrea de servei?

llembresku ha dit...

Ei gent, molt bones!!!
Mingo, ja veus, sort que hi havia suficients assegurances, que si no la liem parda!!!!!!!jejeje
Jaume, nosaltres varem empalmar el primer amb el segon. És un llarg molt guapo. Molt dret, amb canto que has d'anar buscant, i potser algun passet més dur que la resta. S'hi ha d'apretar de valent. Ben assegurat amb espits, pero que t'obliguen a escalar. Un llarg molt xulo.
Apa gent salut, i fins la proxima!!!!!!!!!!!!!!!!!!