dimecres, 1 de setembre del 2010

El Pistacho Asesino de Cavallers

Després d'unes curtes vacances al blog ( ell també se les mereix! ) l'actualitzem una mica amb el que hem anat fent alguns dels Xapoutot. Ja no se ni quin dia, quedem amb en Dani per fer una escapadeta al Pirineu. Ens posem en contacte amb en Ricard, i en Josep que corren per allà dalt, i decidim de trobar-nos per anar a Cavallers.




Mai hem escalat per aquesta zona, i buscant informació per aquí i per allà, triem la via Pistacho Asesino a la 4ª Agulla de Comalestorres. L'aproximació a peu de via ja ens posa les piles. Les cervesetes de les vacances ens passen factura.





Pel que fa a la via, doncs en Josep i en Ricard comencen per la Pistacho, i en Dani i un servidor per la Blues. Al Ll1, tan ells com nosaltres ja veiem que això de l'adherència ens farà apretar el culet a més d'un pas.





Ens trobem a la R1, i anem pujant juntets els quatre fins que com no liem les cuatre cordes com si féssim puntes de coixí. És que ens estimem tant!!!


Mica a mica anem trobant el gustillo a això de les fissures, diedres, i a l'adherència, i disfrutem cada cop més. La meteo no pinta bona a partir del migdia, i cada cop està més núvol. Això ens fa anar tirant sense entretenir-nos massa.




Cal dir, que la via, està equipada amb parabolts i espits a les R, i als llargs doncs no hi trobem gaire cosa, però amb un bon joc de friends i tascons l'assegurem al gust. Nosaltres portavem un joc d'aliens i els camalots fins al 2 i ho varem posar tot.




És un viot que et fa suar de valent, tant física com mentalment, però que al final, quan t'acostumes a aquest tipus d'escalada, el disfrutes al màxim.





Només dir que a l'inici del Ll4 hi ha una llastra molt sospitosa que dona la sensació d'anar avall en qualsevol moment, i que just a sota hi ha la R3, i un tram del Ll3. També dir, que nosaltres per equivocació o no, varem fer el sostret del Ll7, i un cop xapat, varem flanquejar cap al diedre de la dreta, sortint per la via Dentrometidos. Simplement, espatarrant!!!! Ara que al pas del sostret et jugues un pinyo maco, eh!!!






En definitiva, una via molt recomanable, però oju amb l'adherència eh... jejeje i porteu-hi forces trastets que sempre són d'agraïr!! Però si pot ser que els puji el company de cordada fins al peu de via eh!!!

Salut a tothom i fins a la pròxima!!!!!!!!!!!!




1 comentari:

Mingo ha dit...

Enhorabona, aquesta via de les guapes de la zona, aprt de segona, totes les tirades són molt guapes.
Salut colla