dimarts, 20 de juliol del 2010

Integral Senda dels Angels a la Portella Gran

Dissabte queden en Jaume i en Ricard. La intenció és de fer una via a l'ombra, i tornar aviat a casa. I la via escollida és la Integral Senda dels Angels a la Portella Gran.



A continuació en Ricard ens en fa cinc cèntims del que els va semblar.


1er. llarg V+ Ae. La vam poder apurar en lliure però amb un parell de descans i de caigudes. Molt dura l'entrada a la R, i la resta del llarg molt fí, amb presa força petita. No estic segur de quin grau pot ser en lliure però més o menys 6b o 6b+.



2on. llarg Ae-V+ --- La sortida de la R és força dura, però pujant els peus podem arrivar a una molt bona presa dins la fisura, després dels primers 5 metres és més fàcil i anem a buscar una gran bauma per fer la R. En lliure podria ser 6a.



3er. llarg------V -Ao(6a) sortim per la dreta de la bauma i anem seguint els parabolts, el pas clau està una mica abans de la R , és un petit flanqueig i anar a buscar el següent seguro és molt finet(6a o Ao).



4art. IV+ Molt curtet però bastant disfrutón amb molt bon canto.




Feia algun dissabte que li tenien ganes, i a la que han pogut, l'han fet.





Ràpel, cap al cotxe i cap a casa amb la feina feta.







Salut a tots i fins la pròxima.




4 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Una bona via a l'ombra per aquests díes, la tinc a la llista de pendents.
Almenys aquí la roca és bona no?

Mingo ha dit...

Aquesta sempra l'he mirat i sempre dic quan estigui molt fort per fer-la tota en lliure. Je je potser que hi vagi amb els estreps si no no la faré mai. Felicitats colla

Ricard de Mataró ha dit...

Que tal jaume, la roca és força bona,nomès a la entrada de la R3.
Els pasos difícils la pedra está bé.
Mingo no te la miris més i el proxim dia que hi vagis pes agulles ficat-hi, la via és molt recomanable i també per apretar de valent,i els estreps mai fan nossa.
Ens veiem

Roque ha dit...

Enhorabona a la parella, una via molt maca pel que m'han comentat companys que l'ha fet.
Ei Llembresku, per fi em fet una escapadeta a la muntanya, no hem fet gaire cosa però ha servit per desconectar una mica. L'Albertako al final no es va poder apuntar.

Salut i records.