dimecres, 31 de desembre del 2008

Matagalls amb esquís!!!!

Crec que dimarts (amb tantes festes ja no sé ni a quin dia vivim!!), i després de fartaneres i gateres varies, i de no poder fer res pel collons de temps, al final i com diuen els de "Al filo de lo imposible": se abre una ventana. Decidim probar de pujar al Matagalls amb esquís. Som en Ramon, en Dani, en Lluis i un servidor.
Quan comencem l'ascenció (gran paraula!), pensem que serà un passeig. Vull dir que crèiem que seria un passeig amb els esquís a l'ombro!!

A la mínima que podem, a uns cinc minuts del cotxe, ja ens calcem els esquís i mica a mica anem trobant més quantitat de neu!!


El dia és espectacular (tot i que veiem la part del cim ben tapada per la boira), i la neu encara més!!



Deixem-nos de punyetes, lo que és espectacular, és el tiparro dels d'Arenys de Munt!!! Tios buenos!!!!!




Des de l'any passat que no tocava res del material d'esquí, i va passar el que tenia de passar. Doncs que com que tenia les pells de foca que semblaven penques de bacallà, i que enganxaven menys que el Superglue dels xinos, se'm van desenganxar, i si no arriba a ser pels McGivers ( Dani, Ramon, i Lluis), que amb un cordill m'ho van arreglar, encara estaria patejant per allà!!!!
Doncs com anava dient, cada cop estava més tapat, fins al punt que no veiem res. Bé, això és mentida, ja que ens veiem nosaltres!!!
Quin plaer pujar al Matagalls amb aquesta neu!!!
Un cop al cim, i amb un vent i una boira de collons, ens preparem per la baixada. Baixarem pel camí normal que ve de Collformic, ja que hi ha traça i la podrem sguir bé fins que sortim de la boira.
La baixada, per definir-la amb una paraula: Espectacular. No tenim fotos de la baixada, ja que a mig camí vam trobar unes *... que ens van tenir entretinguts una estona fent filigranes!!!!!
Apa, bon final d'any i fins a la pròxima!!!!











*Ginesteres: Arbust típic del Montseny que sempre es posa al mig del pas quan vas encigalat amb els esquís posats.
































4 comentaris:

esgarrapaparets ha dit...

ets tan bó esquian com eficient amb el bloc,el dia esta molt ben resumit,tan sols afegir que aquesta ascensió es per que quedi als anals de l´esqui Maresmenc i per suposat als d´Arens de Munt per les magnificas condicions en que estaba.
NOTA.
Els que no hi eren que pensin que l´oportunitat a caducat.

Anònim ha dit...

Ramón, pensa que alguns no tenim la sort de tenir festa,sino potser que tampoc hauria anat(el fet de no saber esquiar no es un problema,es que estaba treballan)
Con m´agrada veure que lo paseu bé.

esgarrapaparets ha dit...

¡uy uy uy! que delicada que tenen la pell els xaputots demano excuses per tenir 22 dies de festa,si 22.
Bé Ricard Et desitjo un Bon Any de gel i no et posis a vies que tinguin arrels,per lo de fer festes ja mirare que es pot fer.

josep de sant pol ha dit...

ja tinc la gallina prepara el caldo i recorda les peles que ja no en tinc