dilluns, 21 de juliol del 2008

Gorges du Llech

El passat dissabte 12, vàrem canviar la roca per l'aigua. Erem en Ramon, en Jaume, en Josep, la Mercè i jo. Díes endarrera s`havia proposat d'anar a baixar un riu, i el día havia arribat!!!! El riu triat era el Llech. Era l'estrena tan de la Mercè com meva, i teníem uns bons mestres.




Va ser una jornada genial, entre tubogans, salts, i un parell de ràpels ( un dels quals es pot dir ràpel-tubogan, ja que els mestres van deixar la corda a mitja casacada per acabar de baixar en tubogan).




A tots els trams varem disfrutar de valent, al salt de 9 m ( amb mal d'ullera inclòs), a la rentadora, a la lanzadera ( impressionant!!!!!!!!), i a un dels ultims salts on la Mercè li va recordar a en Josep, el bon pare que està fet!!!!




I al final en Ramon ens va deixar de pasta de moniato al saltar d'una repisa que només de mirar avall ja tallava la respiració!!!!

I de tornada ( com molt bé expressen les fotos de sota ), es veu clarament qui ens feia de guia per trobar el bon camí!!!! Després d'un dia esgotador, el bon pare, cau desfet al seient del cotxe, i és que l'edat no perdona!!!!!!!!!



I finalment aquí va un video en un dels tobogans del riu.













6 comentaris:

Anònim ha dit...

Eis gent!!! A la ultima foto no és que en Josep vagi de tort, sino que al posarla me equivocat i llavors no he sabut girar-la!, i només he pogut posar un video ja que l'ordenador ha tardat 2 hores a carregar-lo.

Anònim ha dit...

ei que la foto esta feta en 1 moment de reflexio i de pensament profunt

Anònim ha dit...

I en què pensaves si es pot saber?????Segur que en algun bollicao o algun tigreton, ja que amb aquesta cara de felicitat!!

Anònim ha dit...

lo que jo pensaba no es pot expresar amb paraules estaba en 1 mon molt felic amb la gent mes felic de la terra i sensa presas

Anònim ha dit...

ets tan romàntic!! si fossis dona... imagina-t'ho!!!!!

Anònim ha dit...

hola puc cambiar la entrada de marina d or per 1 de port aventura per que segur que em toca a mi